fbpx

MEMBERS

terugkerende betalingen

ABONNEMENTEN

Soms is het lastig om bepaalde programma’s ineens te betalen. 
Dat begrijp ik heel goed. Daarom is er ook de mogelijkheid om het Leefstijlprogramma in 12 maanden te voldoen.

Echter, omdat ik daarvoor iets meer kosten moet maken om dit mogelijk te maken komt het totaalbedrag voor het programma met een abonnement iets hoger te liggen, namelijk  1 euro per maand extra.

Dat betekent dat het Leefstijlplan 2020 geen €240,- maar €251,- bedraagt. 
Per maand betaal je dan € 21,-

Hoe gaat het in zijn werk?

De eerste betaling geschiedt via IDEAL. Hiermee geef je “De 40 Plus Coach” toestemming om vanaf de eerstvolgende maand, iedere maand eenzelfde bedrag van je rekening af te schrijven voor de resterende perioden dat het programma duurt. 

Het leefstijlprogramma dat 12 maanden zal duren, zullen dat dus 11 automatische afschrijvingen zijn na de 1e IDEAL betaling

VOORWAARDEN ABONNEMENT

-Je dient er zelf voor te zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat om de periodieke afschrijvingen mogelijk te maken. 
-Wanneer een automatische incasso om welke reden dan ook niet kan worden uitgevoerd zal “De 40 Plus Coach” een factuur sturen om deze betaling alsnog te voldoen. 
-Het abonnement voor het leefstijlplan (12 maanden)  kan niet worden stopgezet en geldt voor de duur van 12 maanden
-Met de betaling van de 1e termijn via IDEAL, gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden

TOESTEMMING
Door de 1e betaling met Ideal te voldoen, geef je “De 40 Plus Coach” toestemming om het resterende bedrag van je rekening te incasseren in gelijke termijnen en voor de resterende duur van het programma na de 1e periodebetaling én ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden. 

ideal

BETAAL HIERONDER HET PROGRAMMA IN 12 MAANDEN

Nog vragen?