fbpx

Jelle de Vries

Jelle de Vries

Met een focus op effectiviteit en efficiëntie omarm ik een visie op training die draait om High Intensity Training (HIT) met langzaam uitgevoerde oefeningen.

Mijn aanpak is gestructureerd, doelgericht en bovenal veilig, met een sterke nadruk op het meten van progressie voor continue verbetering.

Ik geloof in het belang van zowel fysieke als mentale gezondheid, en streef naar snelle, zichtbare resultaten als drijvende kracht achter motivatie en langetermijnsucces.

Mijn benadering van fitness is holistisch en strategisch, en ik gebruik mijn ervaring om anderen te begeleiden bij het effectief bereiken van hun doelen.


Hallo, mijn naam is Jelle de Vries
, 55 jaar en al weer bijna 30 jaar actief in de health en wellness-industrie.

Eerst als instructeur, snel daarna als personal trainer, door als voedingsdeskundige toen ik al snel doorkreeg dat resultaten van personal training totaal afhankelijk zijn van een slim voedingspatroon, en nu als vitaliteit en gedragscoach met mijn eigen onderneming JDV Coaching. Ik heb de mij de laatste jaren gespecialiseerd in het elimineren van leefstijl-gerelateerde gezondheidsklachten voor mensen die al (te) veel hebben geprobeerd om van hun klachten af te komen. Een overwegend plantaardige leefstijl kan daarbij zeker helpen. Er zijn simpelweg te veel studies die de positieve effecten van een plantaardig (vegan) voedingspatroon aantonen, om daar nog aan te twijfelen. 

Laat me je vertellen waarom ik juist heb besloten om mensen te coachen i.p.v. ze te trainen om slanker, fitter, sterker en gezonder te maken.

Gezondheid heeft mijn absolute prioriteit als coach. Je zou verwachten dat diëten, sportscholen en personal trainers hier rekening mee houden, maar in de praktijk schiet dit vaak tekort.

Helaas zie ik nog steeds regelmatig te strenge en eenzijdige diëten, en fitnessprogramma’s die je onnodig dwingen om meerdere keren per week naar de sportschool te gaan, alleen maar om een strakker lichaam te krijgen. Deze benadering heeft vaak weinig te maken met echte gezondheid.”

Ik geloof dat gezondheid veel meer is dan alleen een getal op de weegschaal of een afgetraind uiterlijk. Het gaat om het vinden van balans, zowel fysiek als mentaal. Als coach richt ik me op het creëren van een gezonde levensstijl die duurzaam is en bijdraagt aan jouw welzijn op lange termijn.

Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van een gezond eetpatroon dat voedzaam is en jou energie geeft. Geen restrictieve diëten, maar een evenwichtige benadering die je helpt om te genieten van lekker eten en tegelijkertijd voor jezelf te zorgen.

Daarnaast zullen we een trainingsprogramma opstellen dat afgestemd is op jouw behoeften en doelen, zonder dat het je hele leven beheerst. Ik geloof in een gevarieerde en plezierige aanpak van beweging, waarbij je je sterker en energieker voelt, zonder dat het een last wordt.

Mijn missie is om jou te begeleiden naar een gezondere versie van jezelf, waarbij je je goed voelt in je eigen lichaam en kunt genieten van een leven vol vitaliteit. Laten we samen op weg gaan naar een gezonde en gelukkige toekomst!

Hoe meer levensjaren je op je naam hebt staan, des te crucialer wordt het om te investeren in je gezondheid.

Toen ik in 2004 personal trainer werd, dacht ik dat ik de problemen van mensen die naar de sportschool gaan sneller kon oplossen. Ik dacht dat ik ze kon helpen met mijn speciaal samengestelde trainingen. Maar ik had het helemaal mis.

Laat me je uit die illusie halen. Het draait niet alleen om de trainingen. Hoe fantastisch een fitnessprogramma er ook uitziet, het kan je niet helpen om het hardnekkige vet kwijt te raken waar je zo graag vanaf wilt.”

Waar ik al snel achter kwam was dat het geheim van een blijvende verandering in presteren en je spiegelbeeld alles te maken heeft met een holistische benadering van gezondheid. Het gaat niet alleen om fysieke inspanning, maar om het totale plaatje. En dat is precies waar ik me op richt als jouw coach.

Ik begrijp echt de frustratie die je voelt. Je hebt waarschijnlijk talloze diëten geprobeerd en eindeloze uren in de sportschool doorgebracht, zonder de gewenste resultaten te behalen. Maar ik beloof je, er is een andere weg.

Samen gaan we verder dan de traditionele fitnessaanpak. We zullen kijken naar jou als individu, naar jouw unieke behoeften en doelen. We gaan werken aan het creëren van een gezonde levensstijl die bij jou past en die vol te houden is.

Ik wil je helpen om je lichaam te begrijpen, om te leren luisteren naar de signalen die het je geeft. Samen zullen we de juiste balans vinden tussen voeding, beweging en rust.

Geen strenge diëten meer, geen uitputtende trainingsschema’s. Maar een aanpak die je op de lange termijn zal helpen.

Ik ben hier om je te ondersteunen, om je te motiveren en om je te laten zien dat het mogelijk is om je gezondheidsdoelen te bereiken. Laten we samen die weg inslaan naar een gezonder, gelukkiger leven. Je verdient het.

Sportieve groet,
Jelle de Vries,

JDV Coaching Leeuwarden
Personal training Leeuwarden

Fitnessprogramma’s verbranden geen VET!

Wat doen fitnessprogramma’s dan wel?

Helaas heb ik trainers vaak de fout zien maken dat er niet goed genoeg werd nagedacht over het programma van de klant.
Er werd weliswaar getraind, maar wat werd er precies getraind?
Zo zijn sommige oefeningen die trainers hun klant tijdens de sessie laten doen deden soms vermoeden dat ze klanten op korte termijn auditie moesten doen bij Cirque du Soleil terwijl ze betalen om gewicht kwijt te raken. 

Het trieste is dat je dat als klant niet ziet. Je hebt een probleem waar je vanaf wilt en je gaat in zee met een partij die je vertrouwd om dit voor je op te lossen. De oefeningen die ze je laten doen, het voedingsschema dat je krijgt, de leefstijltips die je via de mail als extraatje ontvangt.

Het zijn allemaal zaken die een bepaalde waarde voor jou als klant vertegenwoordigen. Ze klinken logisch in je oren en uit de mond van een “specialist”, want zo kijk je nu eenmaal naar een personal trainer, is het overtuigend genoeg om de komende weken twijfels te hebben. Je gaat er voor. 

De trainingen zijn anders dan je gewend bent van de trainingen die je zelf altijd hebt gedaan. Nou is dat ook niet zo moeilijk omdat de meeste mensen geen flauw idee hebben of ze wel met de juiste trainingsmentaliteit trainen. Voor jou zal het niet anders zijn.

Het voelt alsof je wordt afgemat door je personal trainer en dat is ook zo. Je trainer pushed je door de moeilijke momenten (daar zijn er veel van en nou niet zeuren want daar betaal je voor, toch?) en legt je uit dat je de komende dagen behoorlijk wat spierpijn kunt verwachten en nodigt je in dezelfde zin en met de agenda al in de hand uit voor de volgende sessie.

Strenge diëten en fitnessprogramma’s die niet bij jouw huidige leefstijl en mentale conditionering passen mikken eerst op datgene dat je in de spiegel of in de reflectie van de etalageruit ziet.

Dat is lekker voor de korte termijn, maar uit onderzoek blijkt dat 95% van mensen die aan een dergelijke afslankreis beginnen zijn na een jaar of eerder weer terug bij af. Om dat te voorkomen werk ik van binnenuit. Altijd.

Door andere stappen te zetten waar je lijf vanuit de binnenkant al zo lang naar hunkert, zul je ook sneller van je nieuwe spiegelbeeld gaan houden, met het verschil dat de kans op een blijvend slanker en gezonder lijf vele malen groter is.

Veelal wordt namelijk onderschat dat mensen die hun lijf hebben veranderd in de spiegel nog steeds een ander beeld zien dan de werkelijkheid.
Met mijn programma is daar voldoende aandacht voor en werken we aan het omarmen van je andere lichaam.

Door het werken met de vele mensen die ik heb mogen begeleiden is mij één ding duidelijk geworden. Een auto die niet wordt onderhouden gaat stuk. Je laat hem maken of koopt een nieuwe. Een lichaam waar je niet goed genoeg voor zorgt wordt ziek.

Als je jong bent merk je dat vaak nog niet. Als twintiger ga je het huis uit, je gaat samen wonen, studie of werk, voor je het weet krijg je het drukker en drukker en drink en eet je om jezelf te belonen voor al het harde werken. Niet iedereen heeft het druk overigens.

Je kunt ook je lijf verwaarlozen zonder het druk te hebben. Voor iedereen is dat anders, maar vroeg of laat wordt iedereen ziek of krijgt klachten die voorkomen kunnen worden.

JDV Coaching Online coaching Jelle de Vries

 

Als deze klachten en of ziekten zich openbaren ben je je 40e levensjaar vaak gepasseerd.
Voor mannen wordt het zaak om je hart te koesteren en je leefstijl aan te passen. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen anders is het enige symptoom dat je kunt ervaren dat je lichten uitgaan en nooit meer aan zullen gaan.

Dit kun je voorkomen. Mijn programma reset je leefstijl door slimme minimale en superkorte beweegvormen die je niet in de sportschool hoeft uit te voeren. Je hebt het immers al druk genoeg.

Voor vrouwen wordt slimme krachttraining belangrijker dan ooit. Met of zonder sportschool. Jij mag het zeggen.
Mijn programma past zich moeiteloos aan, want de principes blijven gelijk.

Laat je niet wijsmaken dat je na je 40e niet meer een strak lijf kunt krijgen want dat is onzin. Mijn programma houdt rekening met je leeftijd, maar het resultaat is altijd een veel strak(ker) lijf dat er goed uit ziet in de sportschool en nog beter in je favoriete jurk of broek.

Ouder worden hoeft niet gepaard te gaan met pijntjes hier en daar of misschien heb je al klachten die ernstiger zijn. Klachten waarvan je denkt dat het nu eenmaal bij het ouder worden hoort.

Leefstijlgerelateerde klachten kunnen echt aangepakt worden, mocht je het nog niet hebben meegekregen. Accepteer NOOIT dat het nooit meer anders wordt nadat je van je arts te horen hebt gekregen dat je een probleem hebt met je cholesterol, je bloeddruk, je bloedsuikerspiegel en of je gewrichten.  Vanaf dat moment heb je nog steeds de keuze om je leven lang hiervoor medicijnen te gebruiken OF je leefstijl aan te pakken. 

Alles zal anders worden als je mijn programma volgt. Ik heb het te vaak gezien om er nog aan te twijfelen.

En zeg nou zelf, het leven is toch veel leuker en aantrekkelijker als je lekker in je vel zit? Als je leventje eindelijk gaat zoals jij wilt dat het gaat kun je veel meer tegenslag hebben.

Met mijn programma voel je gegarandeerd beter!

En als je op een punt komt dat het goed genoeg voelt, komt dat omdat je geleerd hebt dat jij altijd de controle hebt en deze zo telkens opnieuw kunt pakken als je het weer even dreigt te verliezen.

Coaching en jouw spiegel
Ik ga je uit de comfortzone halen als dat nodig is om blijvende resultaten te verkrijgen. Vermoedelijk zal ik je ook vaak genoeg  gaan uitdagen om net even anders te denken dan je gewend bent te doen in het huidige tijdperk waar informatie overvloedig aanwezig is en waar je zomaar de verkeerde keuzes kunt maken omdat ze niet bij je passen.

Coaching is een proces
Je kunt niet simpelweg met een knop van je oude gewoonten naar je nieuwe gewoonten switchen en dat moet je ook niet willen.
Het vereist wel dat je open staat om vragen te beantwoorden die confronterend kunnen zijn. Het vereist ook dat je open staat voor opdrachten om als de situatie daar om vraagt iets anders te proberen dan je tot dan toe op dat gebied hebt geprobeerd.

Mijn manier van coachen heeft tot doel dat je jezelf en je gewoonten zodanig leert kennen dat wanneer het moment komt dat je daar iets aan wilt gaan doen, je daar ook klaar voor bent.
En zodra dat gebeurt, kunnen er hele mooie dingen ontstaan die kunnen leiden tot blijvende patronen en kan succes niet uitblijven

Jelle de Vries Online coach

Mijn coaching is nuchter te noemen en constructief. Geen nonsense methoden, geen onnodige supplementen en ook geen diëten. Daar zijn maar weinig mensen beter van geworden.

Als jij last hebt van overgewicht en de vaak daaruit voortvloeiende klachten/ziekten zoals: hoge bloeddruk, diabetes type II, migraine, gewrichtsklachten, vermoeidheid, en concentratiestoornissen kan ik je helpen om deze klachten/ziekten effectief bij de bron aan te pakken.

Kortom, als jij serieus werk wilt gaan maken van je gezondheid dan mag jij van mij verwachten dat je daarin intensief en resultaat gericht door mij geholpen wordt.

Ik zeg bewust serieus, want er zal hard gewerkt moeten worden als je nooit meer met deze klachten te maken wilt krijgen en je geen extreem dieet meer wilt volgen.

Ik ga je met mijn coaching uit je comfortzone halen waar dat nodig is omdat dat nodig is om blijvende resultaten te verkrijgen. Ook ga ik je uitdagen anders te denken over voeding en beweging want ook daar gaat het te vaak mis. 

Er zijn vele systemen op de markt op om gezonder, sterker en slanker te worden, maar hoe zit het bijvoorbeeld met de houdbaarheid van deze systemen als het gaat om lange termijn succes, om maar niet te spreken over wat ze doen met je gezondheid?

Jelle de vries afslanken leeuwarden coaching

De methode die ik heb ontwikkeld, is gebaseerd op wetenschappelijke studies.

Mijn methode is altijd gericht op het optimaliseren van je leefpatroon.
Aanpassingen in de voeding komen in mijn coaching altijd op de eerste plaats.

Met aanpassingen op maat op voedingsgebied pakken we meteen al eventueel overgewicht en ondergewicht aan.

Het hebben van ondergewicht kan namelijk net als overgewicht voor veel klachten zorgen.

Hoe belangrijk is voeding voor je gezondheid?

De wetenschap heeft allang aangetoond hoe belangrijk de rol van voeding is op het voorkomen en zelfs behandelen van diabetes, gewrichtsklachten,hoge cholesterolwaarden.

Vele inzichten laten ook bij het behandelen van diverse vormen van kanker zien dat de optimalisering van voeding een steeds grotere rol speelt om het immuunsysteem te versterken en te houden.

Helaas wordt de kracht van juist een plantaardig voedingspatroon over het hoofd gezien door specialisten.

Dat is ook niet zo vreemd wetende dat voeding slechts als een voetnoot in hun studies is opgenomen.  

 

WAT KLANTEN ZEGGEN

5/5
5/5
5/5
5/5
5/5

Mijn coaching is nuchter te noemen en constructief. Geen nonsense methoden, geen onnodige supplementen en ook geen diëten. Daar zijn maar weinig mensen beter van geworden.

Als jij last hebt van overgewicht en de vaak daaruit voortvloeiende klachten/ziekten zoals: hoge bloeddruk, diabetes type II, migraine, gewrichtsklachten, vermoeidheid, en concentratiestoornissen kan ik je helpen om deze klachten/ziekten effectief bij de bron aan te pakken.

Kortom, als jij serieus werk wilt gaan maken van je gezondheid dan mag jij van mij verwachten dat je daarin intensief en resultaat gericht door mij geholpen wordt.

Ik zeg bewust serieus, want er zal hard gewerkt moeten worden als je nooit meer met deze klachten te maken wilt krijgen en je geen extreem dieet meer wilt volgen.

Ik ga je met mijn coaching uit je comfortzone halen waar dat nodig is omdat dat nodig is om blijvende resultaten te verkrijgen. Ook ga ik je uitdagen anders te denken over voeding en beweging want ook daar gaat het te vaak mis. 

Er zijn vele systemen op de markt op om gezonder, sterker en slanker te worden, maar hoe zit het bijvoorbeeld met de houdbaarheid van deze systemen als het gaat om lange termijn succes, om maar niet te spreken over wat ze doen met je gezondheid?

De methode die ik heb ontwikkeld, is gebaseerd op wetenschappelijke studies.

Mijn methode is altijd gericht op het optimaliseren van je leefpatroon.
Aanpassingen in de voeding komen in mijn coaching altijd op de eerste plaats.

Met aanpassingen op maat op voedingsgebied pakken we meteen al eventueel overgewicht en ondergewicht aan.

Het hebben van ondergewicht kan namelijk net als overgewicht voor veel klachten zorgen.

Hoe belangrijk is voeding voor je gezondheid?

De wetenschap heeft allang aangetoond hoe belangrijk de rol van voeding is op het voorkomen en zelfs behandelen van diabetes, gewrichtsklachten,hoge cholesterolwaarden.

Vele inzichten laten ook bij het behandelen van diverse vormen van kanker zien dat de optimalisering van voeding een steeds grotere rol speelt om het immuunsysteem te versterken en te houden.

Helaas wordt de kracht van juist een plantaardig voedingspatroon over het hoofd gezien door specialisten.

Dat is ook niet zo vreemd wetende dat voeding slechts als een voetnoot in hun studies is opgenomen.  

Er zal overigens geen enkele specialist zijn die mijn voedingsprogramma’s onverantwoord zal noemen. Niet in de eerste plaats omdat ze altijd uitgebalanceerd, maar vooral omdat ze het lijf weer voeden in plaats van vullen.

De kracht van mijn programma, ongeacht hoelang we samen werken, zit in de feedback. Naast de reguliere online coaching hebben we ook wekelijks telefonisch contact.

Zo kunnen de aanpassingen die je doet snel besproken worden blijven we op koers. 

samenvattend is mijn manier van coachen: 
Ontnuchterend, probleemgericht, gezondheidsbevorderend.en vooral persoonlijk want het gaat immers om jou.


    Nog niet overtuigd of mijn coachingsprogramma voor jou geschikt is?
    Vraag dan nu een vrijblijvend gratis telefonisch adviesgesprek aan.
    Ik zal je dan bellen voor een 20 minuten durend gesprek op het tijdstip dat je het beste past.

    [vc_row full_width=”stretch_row” full_height=”yes” equal_height=”yes” disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1525255615624{margin-top: -30px !important;background-image: url(https://www.de40pluscoach.nl/wp-content/uploads/2017/02/ben-white-131245-e1488205363137.jpg?id=145) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_row_inner disable_element=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Eerst Gezond, dan Slank verlaagt je:
    gewicht, bloeddruk, cholesterol en suikerwaarden en verhoogt je fitheid, je spiermassa, je weerstand en je zelfvertrouwen!” font_container=”tag:h2|font_size:25|text_align:center|color:%23ffffff|line_height:1.4″ use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1521407107933{margin-top: 100px !important;background-color: rgba(0,0,0,0.81) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner disable_element=”yes”][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text css=”.vc_custom_1521407283068{margin-top: 50px !important;margin-right: 30px !important;margin-bottom: 50px !important;margin-left: 50px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 30px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: rgba(226,226,226,0.91) !important;*background-color: rgb(226,226,226) !important;}”]

    GRATIS CONSULT!

    Woon jij in Leeuwarden en heb je 45 minuten tot je beschikking?
    Boek dan een GRATIS consult om een passend advies te verkrijgen over je doelstellingen en/of het aanpakken van je gezondheidsklachten.

    [/vc_column_text][vc_btn title=”KLIK HIER OM VANDAAG NOG OM JE GRATIS CONSULT TE RESERVEREN” color=”danger” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-coffee” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.supersaas.nl%2Fschedule%2FEerstgezonddanslank%2FReserveren||target:%20_blank|” add_icon=”true” button_block=”true”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” columns_placement=”stretch” css=”.vc_custom_1525391178392{background: #ffffff url(https://www.de40pluscoach.nl/wp-content/uploads/2018/05/imageedit_1_2676158767-freshblue.jpg?id=5875) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Hallo, mijn naam is Jelle de Vries. 49 jaar en al weer bijna 30 jaar actief in de health en wellness-industrie. Eerst als instructeur, snel daarna als personal trainer, voedingsdeskundige en nu als gezondheidscoach.
    Laat me je vertellen waarom ik heb besloten om mensen te coachen van 40 jaar en ouder.

    Als 40 plus coach staat bij mij gezondheid altijd bovenaan. Te strenge of eenzijdige diëten en of fitnessprogramma’s die helemaal niet bij je lijf en je doelstelling passen, hebben niets meer met gezondheid te maken.
    Zeker als je 40 levensjaren of meer op de teller hebt staan wordt gezondheid steeds belangrijker.

    Strenge diëten en fitnessprogramma’s die niet bij je passen mikken eerst op datgene dat je in de spiegel of in de reflectie van de etalageruit ziet. Dat is lekker voor de korte termijn, maar 95% van mensen die aan een dergelijke reis beginnen zijn na een jaar of eerder weer terug bij af.

    Om dat te voorkomen werk ik van binnenuit.
    Eerst gezond en dan dan slank. Door alle goede stappen te zetten waar je lijf aan de binnenkant zo naar hunkert, zul je ook sneller van je spiegelbeeld gaan houden, met het verschil dat de kans op een blijvend slanker en gezonder lijf vele malen groter is.

    Van de honderden mensen die ik heb mogen begeleiden is het voor mensen vanaf 40 jaar namelijk nog belangrijker om op gezondheid te coachen dan iemand van 20 die te zwaar is. Het maakt niet uit dat gezondheid niet op de eerste plaats komt en dat je de buitenkant belangrijker vindt. Na je 40e wordt de noodzaak om de berg afval die zich in al die jaren voor je 40e heeft opgestapeld in je lijf aan te pakken groter en groter.

    Afval dat zich niet alleen uit in overgewicht, maar ook processen verstoren zoals je stofwisseling, je bloedsuikerspiegel, je cholesterolwaarden, je libido, je energieniveau etc, etc.
    ” font_container=”tag:h2|font_size:20|text_align:left|color:%23000000|line_height:1.6″ use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1527106103020{padding-top: 150px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1525393200044{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” offset=”vc_hidden-lg vc_hidden-md vc_hidden-sm”][vc_single_image image=”5874″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” columns_placement=”stretch” content_placement=”middle” video_bg=”yes” video_bg_url=”https://www.youtube.com/watch?v=atU7UFHT5vI” css=”.vc_custom_1525786934856{padding-bottom: 100px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”LET FOOD BE THY MEDICIN,
    AND LET MEDICIN BE THY FOOD!
    ” font_container=”tag:h2|font_size:60|text_align:center|color:%23ffffff|line_height:1″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” columns_placement=”stretch” equal_height=”yes” disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1525255656032{background-color: #ffffff !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1525189192236{background-image: url(https://www.de40pluscoach.nl/wp-content/uploads/2016/10/dik-versus-dun.jpg?id=5552) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” offset=”vc_col-xs-12 vc_hidden-xs”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1519918604317{background-color: rgba(255,255,255,0.74) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}”]

     Waarom gezondheidscoaching om blijvend slank te worden?

    95% van mensen die een dieet volgen vallen volgens onderzoek binnen een jaar al weer terug naar hun oude voedingsgewoonten, waardoor het verloren gewicht al snel weer terug gewonnen wordt.

    Al is “gewonnen” eigenlijk een verkeerde woordkeuze want je verliest in deze situaties alleen maar.

    Dat je anders en minder zult moeten eten staat vast. Daar kun je niet omheen, maar ben je daar ook klaar voor?

    Balanceren
    Veel mensen die een dieet beginnen vallen niet voor niets terug. Het is simpelweg niet lang vol te houden om maar te blijven lijnen als je niet geleerd wordt dat er ook nog zoiets is als een leven naast het lijnen.

    En als je iemand bent die veel gewicht wil verliezen omdat je gezondheid daar inmiddels flink onder te lijden heeft, zijn je kansen op succes ondanks deze “druk” nog kleiner als je niet wordt geleerd wat voor jou wel en vooral, wat voor jou NIET werkt.

    Partners, kinderen, familie, vrienden, collega’s, werk, studies, hobby’s, verenigingsleven, uitgaan, vakanties, huisdieren, oftewel het “gewone” leven. Je schijnt er, zo denken veel mensen, altijd iets mee te moeten doen.

    Er zijn vele manieren voor om dat leven in balans te houden. En dan nog komt vroeg of laat de vraag: sta jij jezelf wel toe dat het op een gegeven moment ook goed genoeg is. Dat het okee is zoals het is.

     [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” columns_placement=”stretch” content_placement=”middle” disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1525255672014{background-color: #262626 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”ZONDER GEZONDHEID HEB JE NIETS” font_container=”tag:h2|font_size:60|text_align:center|color:%23fcc23a|line_height:1″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” columns_placement=”stretch” disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1525255682830{background-color: #ffffff !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1519911408667{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1519986941102{background-color: rgba(255,255,255,0.74) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}”]Jij doet er toe en mag er zijn, dus kies eens voor jezelf

    Waarom wil je afslanken? Waarom nu en waarom volg je een bepaald dieet en of beweegprogramma om dat te bereiken?
    Omdat je kiest voor jezelf. Jij wilt je lijf veranderen. Van binnen en van buiten en het moet allemaal nú gebeuren.

    In de praktijk echter, komt het maar wat vaak voor dat je jezelf en al je doelstellingen wegcijfert om maar weer klaar voor anderen te staan.

    Het leven kan je behoorlijk afleiden van je missie om nu eindelijk eens een sterker, slanker, fitter, sexier lijf te creëren waardoor je weer terug grijpt naar oude en vertrouwde gewoonten die er nu juist voor hebben gezorgd dat je bent geworden wie je nu bent.

    Leren door anders te leren
    Als wij samenwerken leer ik jou om anders te leren. Door naar je te luisteren en je  waar nodig (bij) te sturen, zul je jezelf nog beter leren kennen en zul je patronen herkennen die om aandacht vragen en soms zelfs schreeuwen.

    Je zult de rode draad gaan herkennen van de wirwar aan dieet boeken en adviezen die er zijn en welke manier van eten en bewegen volgens wetenschappelijk onderzoek nu het allerbeste voor jou is.

    Ik durf hier wel te beweren dat je kort nadat onze samenwerking is gestart, je nooit meer een dieetboek zult willen aanschaffen. Hoe populair de methode ook is en klinkt, je hebt het niet meer nodig.
    [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1519987975989{background-image: url(https://www.eerstgezonddanslank.nl/wp-content/uploads/2016/08/voegmeerleventoe-e1495739054827.jpg?id=3079) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” offset=”vc_hidden-xs”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” columns_placement=”stretch” disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1525255696750{margin-top: -30px !important;background-color: #ffffff !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1519987952941{background-image: url(https://www.eerstgezonddanslank.nl/wp-content/uploads/2016/10/ouder-stel-2.jpg?id=5551) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” offset=”vc_hidden-xs”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1519918690847{background-color: rgba(255,255,255,0.74) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}”]Lekker in je vel!

    Zeg nou zelf, het leven is toch veel leuker en aantrekkelijker als je lekker in je vel zit? Als je leventje eindelijk gaat zoals jij wilt dat het gaat kun je veel meer tegenslag hebben.

    En als je op een punt komt dat het goed genoeg voelt, komt dat omdat je geleerd hebt dat jij altijd de controle hebt en deze zo telkens opnieuw kunt pakken als je het weer even dreigt te verliezen.

    Coaching en jouw spiegel
    Ik ga je uit de comfortzone halen als dat nodig is om blijvende resultaten te verkrijgen. Vermoedelijk zal ik je ook vaak genoeg  gaan uitdagen om net even anders te denken dan je gewend bent te doen in het huidige tijdperk waar informatie overvloedig aanwezig is en waar je zomaar de verkeerde keuzes kunt maken omdat ze niet bij je passen.

    Coaching is een proces
    Je kunt niet simpelweg met een knop van je oude gewoonten naar je nieuwe gewoonten switchen en dat moet je ook niet willen.

    Het vereist wel dat je open staat om vragen te beantwoorden die confronterend kunnen zijn. Het vereist ook dat je open staat voor opdrachten om als de situatie daar om vraagt iets anders te proberen dan je tot dan toe op dat gebied hebt geprobeerd.

    Mijn manier van coachen heeft tot doel dat je jezelf en je gewoonten zodanig leert kennen dat wanneer het moment komt dat je daar iets aan wilt gaan doen, je daar ook klaar voor bent.
    En zodra dat gebeurt, kunnen er hele mooie dingen ontstaan die kunnen leiden tot blijvende patronen en kan succes niet uitblijven.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1527104527922{padding-top: 20px !important;background-color: #28296d !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1499728536243{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_custom_heading text=”Mijn coaching is nuchter te noemen en constructief. Geen nonsense methoden, geen onnodige supplementen en ook geen diëten. Daar zijn maar weinig mensen beter van geworden.

    Als jij last hebt van overgewicht en de vaak daaruit voortvloeiende klachten/ziekten zoals: hoge bloeddruk, diabetes type II, migraine, gewrichtsklachten, vermoeidheid, en concentratiestoornissen kan ik je helpen om deze klachten/ziekten effectief bij de bron aan te pakken.

    Kortom, als jij serieus werk wilt gaan maken van je gezondheid dan mag jij van mij verwachten dat je daarin intensief en resultaat gericht door mij geholpen wordt.
    Ik zeg bewust serieus, want er zal hard gewerkt moeten worden als je nooit meer met deze klachten te maken wilt krijgen en je nooit meer een dieet wilt volgen.” font_container=”tag:h2|font_size:20|text_align:left|color:%23ffffff|line_height:1.6″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1499728550362{background-color: rgba(0,0,0,0.38) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_custom_heading text=”Ik ga je uit de comfortzone halen waar dat nodig is omdat dat nodig is om blijvende resultaten te verkrijgen en ik ga je uitdagen anders te denken over voeding en beweging omdat dat meer en meer nodig is in het huidige tijdperk waar informatie overvloedig aanwezig is.

    Er zijn vele systemen, gebaseerd op net zoveel theorieën om gezonder, sterker en slanker te worden, maar hoe zit het met de houdbaarheid van deze systemen?

    Mijn methode is gebaseerd op wetenschappelijke studies m.b.t. het aanpakken van o.a. overgewicht, kanker, hart en vaatziekten en diabetes type II door middel van plantaardige voeding en maakt daarbij dankbaar gebruik van de ondersteuning daarin van experts zoals:” font_container=”tag:h2|font_size:20|text_align:left|color:%23ffffff|line_height:1.6″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1499728417773{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_custom_heading text=”John McDougall M.D.
    Neal Barnard M.D.
    Dean Ornish M.D
    Caldwell Esselstyn M.D
    T. Colin Campbell PhD
    En vele anderen

    Door uitsluitend gebruik te maken van plantaardige voeding heb ik zelf ervaren dat dierlijke voeding helemaal niet nodig is om alle voedingsstoffen binnen te krijgen.

    Ik heb in deze jaren gezien wat werkte, maar vooral wat er niet werkte. Net zoals er veel trainingsmethodes op de markt zijn, zijn er veel, zo niet meer, verschillende diëten te vinden op het internet en in de de vorm van boeken ende aanpak van overgewicht en gezondheid is helaas te vaak gericht op de korte termijn.

    Ook leren ze je niet altijd hoe je voeding naar je eigen hand kunt zetten voor blijvende resultaten.

    ” font_container=”tag:h2|font_size:20|text_align:left|color:%23ffffff|line_height:1.6″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/4″ css=”.vc_custom_1499728470640{background-color: rgba(0,0,0,0.4) !important;*background-color: rgb(0,0,0) !important;}”][vc_custom_heading text=”Vanuit mijn kennis en vooral praktijkervaring probeer ik voeding in relatie tot gezondheid en prestatie zo simpel mogelijk te houden.

    Ook het fenomeen online coaching wordt steeds populairder. Enerzijds is het goed dat mensen op een laagdrempelige manier kunnen worden geholpen, maar helaas zie ik hierin ook veel platformen uit te grond schieten waar nog maar heel weinig persoonlijk begeleidt wordt en de software het over lijkt te nemen van het persoonlijke contact.

    Mijn manier van coachen is in de eerste plaats vooral persoonlijk, want het gaat immers om jou.” font_container=”tag:h2|font_size:20|text_align:left|color:%23ffffff|line_height:1.6″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” columns_placement=”stretch” equal_height=”yes” css=”.vc_custom_1527106572212{background: #262626 url(https://www.de40pluscoach.nl/wp-content/uploads/2018/05/Eerst-Gezond-dan-Slank-freshblue.jpg?id=5906) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1527106439862{background-color: rgba(10,10,10,0.82) !important;*background-color: rgb(10,10,10) !important;}”][vc_custom_heading text=”Als bijna 50 jarige weet ik als geen ander wat er voor nodig is om op gewicht te blijven, een goede stofwisseling te behouden en klachten zoals diabetes, hart en vaatziekten en kanker zoveel mogelijk op afstand te houden.

    Denk nu niet dat ik elke dag in de sportschool sta en obsessief met mijn voeding om ga, want je zult je verbazen hoe weinig moeite het kost om in vorm te komen en te blijven, zodra je weet hoe dit voor jou kan werken.

    Mensen van 40 jaar en ouder hebben een andere aanpak nodig dat iemand die 20 jaar is. Iets dat nog veel mensen onderschatten en zelfs trainers houden vaak nog onvoldoende rekening met factoren die ik in mijn coaching heb verwerkt die er voor zorgt dat een sterker, slanker, fitter, sexier en gezonder lijf voor iedere leeftijd haalbaar is.

    Ik kan je helpen jezelf te helpen zodat een slanker lijf ook blijvend is.
    Ik kan je ook helpen om patronen te creëren die passen bij jouw ritme zodat je minder moeite zult ervaren met de veranderingen die nodig zijn om tot mooie resultaten te komen.

    Ik kan je hierdoor helpen jezelf zo goed mogelijk te wapenen tegen ziekten en klachten zoals hart en vaatziekten, kanker, diabetes, alzheimer, gewrichtsklachten, hoge cholesterolwaarden, hoge bloeddruk, hoge suikerwaarden.

    De kracht van plantaardige voeding, slimme beweging en de bereidheid om te veranderen is ongekend, daar is de wetenschap allang van overtuigd.
    Dierlijke voeding brengt een scala aan problemen met zich mee en op termijn ga je daar helaas al snel de gevolgen van zien en voelen.

    Mijn klanten zijn mensen die hier inmiddels ook van overtuigd zijn of ruimdenkend genoeg zijn om het op zijn minst te proberen.
    Mijn programma’s bieden een groot aanbod aan variatie in heerlijke plantaardige voeding waar je al heel snel de dierlijke voeding niet meer mist.

    Het eerste dat je merkt is dat je je veel en veel beter zult gaan voelen.
    Naast je gewicht zal je totale hoeveelheid cholesterol omlaag gaan en zal de verhouding LDL en HDL hiervan ook verbeteren.
    Je bloeddruk zal gaan dalen en ook zullen je suikerwaarden zich sneller gaan stabiliseren omdat je je lijf nu voedt zoals het gevoed wil worden.
    Waar je ook last van hebt, de kans is zeer groot dat je na 30 dagen coaching deze klachten niet of nauwelijks meer zult ervaren.
    Zo sterk is de kracht van plantaardige voeding in combinatie met mijn speciale ontwikkelde trainingsprogramma voor 40 jaar en ouder.
    Je wordt al snel sterker en fitter en je zelfvertrouwen kan als gevolg hiervan alleen maar gaan groeien.

    Wil je meer weten? Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie over:

    – Online Coaching (wereldwijd)” font_container=”tag:h2|font_size:20|text_align:left|color:%23ffffff|line_height:1.6″ use_theme_fonts=”yes”][vc_custom_heading text=”Jelle de Vries” font_container=”tag:h2|font_size:34|text_align:center|color:%232365a8″ google_fonts=”font_family:Nothing%20You%20Could%20Do%3Aregular|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]

    Gediplomeerd Voedingsdeskundige
    Gecertificeerd Personal Trainer
    LAPT Knock-Out Trainer

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1527106672810{background: #262626 url(https://www.de40pluscoach.nl/wp-content/uploads/2018/05/Eerst-Gezond-dan-Slank-freshblue.jpg?id=5906) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1525784369086{background-color: rgba(255,255,255,0.67) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1525360744430{background-color: #595959 !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/6″ css=”.vc_custom_1519911951093{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading][vc_btn title=”RESERVEREN” color=”juicy-pink” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-home” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.supersaas.nl%2Fschedule%2FEerstgezonddanslank%2FReserveren||target:%20_blank|” button_block=”true” add_icon=”true”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1518714144490{padding-top: 20px !important;background-color: #598fbf !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1499727529788{background-color: rgba(255,255,255,0.77) !important;*background-color: rgb(255,255,255) !important;}”][vc_wp_custommenu nav_menu=”3″][vc_column_text]Juist door de focus te veranderen en voeding weer eenvoudig te maken zoals het bedoeld is zul je meer energie ervaren dan ooit tevoren. Of je nu heel actief bent of de hele dag op je achterste zit.

    De gevolgen van mijn aanpak zijn zonder uitzondering:
    Een sterker, slanker en fitter lijf, meer zelfvertrouwen, meer inzicht en vooral meer gezondheid!

    Meer informatie over Online Begeleiding?

    Fout: Contact formulier niet gevonden.

    [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1506601001551{padding-left: 60px !important;}”]Na bijna 30 jaar ervaring in de Fitness en Wellness industrie, weet ik nu vooral wat NIET werkt als men fitter, slanker, sterker en gezonder wil worden. Sinds ik de kracht van plantaardige voeding heb ontdekt , is mijn passie om mensen integer en resultaat gericht te helpen met no-nonsense advies, alleen nog maar sterker geworden.

    Jelle de Vries
    Gediplomeerd Voedingsdeskundige  (HBO)
    Gecertificeerd Personal Trainer
    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    TRAININGSLOCATIE:
    SportCity
    Cambuurplein 52A
    8921 RG Leeuwarden

    JDV Coaching 2004 (alle rechten voorbehouden)

    -info@jdvcoaching.nl
    -KVK 76354075