fbpx

FAQ

De meest gestelde vragen

de meest gestelde vragen over mijn coaching-trajecten

Online coaching is ideaal voor iedereen die zijn gezondheid en welzijn wil verbeteren maar flexibiliteit nodig heeft. Als je een druk schema hebt, moeite hebt om tijd te vinden om naar een sportschool of coachingsessie te reizen, of je woont niet in de buurt van geschikte faciliteiten, dan is online coaching bij JDV Coaching perfect voor jou. Het stelt je in staat om te trainen waar en wanneer het jou uitkomt, met alle begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt via telefoon, e-mail en online check-ins. Of je nu specifieke gezondheidsproblemen wilt aanpakken, je fysieke conditie wilt verbeteren, of nieuwe gezonde gewoontes wilt ontwikkelen, ik ben hier om je te begeleiden op jouw persoonlijke reis naar een beter welzijn.

De kracht van online coaching bij JDV Coaching ligt in de unieke combinatie van flexibiliteit, toegankelijkheid en persoonlijke afstemming. Hier zijn enkele kernpunten die online coaching zo effectief maken:

1. **Toegankelijkheid**: Waar je ook bent, je hebt altijd toegang tot je coaching. Dit betekent dat je kunt werken aan je gezondheidsdoelen zonder dat je gebonden bent aan locatie of reistijd.

2. **Flexibiliteit**: Online coaching past zich aan jouw levensstijl aan, niet andersom. Of je nu vroeg in de ochtend wilt trainen of laat in de avond, jouw coachingsschema is zo flexibel als nodig om in jouw dagelijkse routine te passen.

3. **Continuïteit en consistentie**: Met regelmatige online check-ins en onbeperkt mailcontact blijf je gemotiveerd en betrokken. Ik monitor je voortgang en pas aanpakken aan waar nodig, zodat je consistent naar je doelen toe werkt.

4. **Persoonlijke benadering**: Hoewel de coaching online is, is de aanpak hoogst persoonlijk. Elke sessie, elk advies en elk plan is specifiek afgestemd op jouw behoeften, voorkeuren en doelen.

5. **Uitgebreide ondersteuning**: Naast de primaire coaching over voeding, beweging en stressmanagement, krijg je ook ondersteuning in het ontwikkelen en onderhouden van gezonde gewoontes die cruciaal zijn voor langdurige verandering.

Deze elementen maken online coaching een krachtig middel voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en effectieve manier om zijn gezondheid en welzijn te verbeteren, ondersteund door constante toegankelijkheid en deskundige begeleiding.

Het korte antwoord: 20 jaar ervaring en kwaliteit. Coaching is een dienstverlening, een beroep waar veel mensen zich mee bezig houden. Voor elke doelstelling is vandaag de dag wel een coach te vinden. 
Mijn coaching is in de afgelopen 20+ jaar continue bijgeschaafd en ontwikkeld tot wat het nu is. Ik weet hierdoor exact wat niet en vooral: wat wel werkt in het behalen van doelstelling(en)
Deze ervaring en expertise komt met een hoger prijskaartje omdat ik hogere kwaliteit kan bieden met als gevolg snellere resultaten. 

Hoewel er inderdaad veel gratis informatie beschikbaar is over gezondheid en welzijn, onderscheidt professionele coaching bij JDV Coaching zich op meerdere belangrijke manieren:

1. **Gepersonaliseerde Aanpak**: Elk individu is uniek, met eigen behoeften, doelen en uitdagingen. Gratis informatie is vaak algemeen en niet toegespitst op jouw specifieke situatie. Bij JDV Coaching krijg je advies en begeleiding die precies is afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden, waardoor je effectiever en sneller resultaten kunt behalen.

2. **Expertise en Ervaring**: Als professional in de gezondheids- en wellnessindustrie breng ik jarenlange ervaring en diepgaande kennis mee die niet zomaar uit gratis bronnen te halen is. Deze expertise stelt me in staat om complexe problemen te analyseren en oplossingen te bieden die bewezen effectief zijn.

3. **Accountability en Motivatie**: Een van de grootste uitdagingen bij zelfstandige verbetering is het volhouden van je inzet. Ik bied niet alleen ondersteuning en begeleiding, maar ook de nodige stok achter de deur. Regelmatige check-ins en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en je aan je plan houdt.

4. **Complex Probleemoplossing**: Veel mensen kampen met gecombineerde uitdagingen zoals stress, voeding en beweging die invloed hebben op elkaar. Ik kijk naar het totaalplaatje en bied geïntegreerde oplossingen die deze complexe interacties aanpakken, iets wat je met standaardinformatie niet snel bereikt.

5. **Veiligheid en Efficiëntie**: In de wereld van gezondheid en fitness is veiligheid essentieel. Onjuiste technieken of benaderingen kunnen leiden tot blessures of gezondheidsproblemen. Mijn coaching zorgt ervoor dat je op een veilige en efficiënte manier werkt aan je gezondheid.

Kiezen voor professionele coaching bij JDV Coaching betekent investeren in een bewezen, veilige en persoonlijke benadering die je helpt je gezondheidsdoelen niet alleen te stellen, maar ook te bereiken en te onderhouden op de lange termijn.

Het verschil tussen een personal trainer en een coach, zoals bij JDV Coaching, zit vooral in de scope en de diepte van de begeleiding:

1. **Focus en Expertise**:
– **Personal Trainer**: Een personal trainer richt zich voornamelijk op het fysieke aspect van welzijn, zoals krachttraining, conditie, en flexibiliteit. De begeleiding is vaak specifiek gericht op het verbeteren van fysieke vaardigheden en het bereiken van fitnessdoelen.
– **Coach**: Een coach heeft een breder en diepgaander aandachtsgebied dat verder gaat dan alleen lichamelijke fitness. Als vitaliteit- en gedragscoach kijk ik naar alle aspecten van welzijn, waaronder voeding, stressmanagement, emotionele gezondheid en leefstijlveranderingen. Het doel is niet alleen fysieke verbetering, maar een algehele verbetering van de kwaliteit van leven.

2. **Methoden en Technieken**:
– **Personal Trainer**: Gebruikt oefeningen en fysieke activiteiten als primaire tools voor verandering. De technieken zijn vaak direct en praktisch, met meetbare fysieke uitkomsten zoals gewichtsverlies, spieropbouw, en verbeterde prestaties.
– **Coach**: Maakt gebruik van een verscheidenheid aan methoden, waaronder gesprekken, gedragsanalyse, en motiverende technieken. Het doel is vaak gedragsverandering op lange termijn door het aanleren en aanpassen van gewoontes die leiden tot een gezondere levensstijl.

3. **Relatie en Duur**:
– **Personal Trainer**: De relatie is vaak meer taakgericht en beperkt tot de sessies zelf. De interacties zijn meestal kortdurend en gericht op korte tot middellange termijn doelen.
– **Coach**: De relatie is diepgaander en ontwikkelt zich over een langere tijd. Als coach streef ik naar een voortdurende relatie waarbij ik je ondersteun in de breedte van je levensuitdagingen. Dit omvat vaak langdurige doelstellingen en het realiseren van fundamentele veranderingen in levenshouding en -keuzes.

Samenvattend kan gezegd worden dat hoewel beide rollen waardevol zijn, een personal trainer zich concentreert op het fysieke aspect van welzijn met een directe, taakgerichte aanpak, terwijl een coach zoals ik bij JDV Coaching een holistische en diepgaande benadering biedt die alle facetten van iemands levensstijl omvat om duurzame gezondheid en geluk te bevorderen.

Bij JDV Coaching is het doel van het coachingtraject om je niet alleen te helpen bij het bereiken van je huidige gezondheids- en welzijnsdoelen, maar ook om duurzame veranderingen in je leefstijl te realiseren die je levenskwaliteit op lange termijn verbeteren. Hier zijn enkele resultaten die je kunt verwachten:

1. **Verbeterde Fysieke Gezondheid**: Door gepersonaliseerde voedings- en bewegingsplannen zul je merkbare verbeteringen zien in je fysieke gezondheid. Dit kan variëren van gewichtsverlies en toegenomen spierkracht tot verbeterde cardiovasculaire gezondheid en meer energie.

2. **Ontwikkeling van Gezonde Gewoontes**: Een belangrijk deel van het traject is habit coaching, waarbij je nieuwe, gezonde gewoontes ontwikkelt die makkelijker te onderhouden zijn. Deze gewoontes zullen je helpen om de bereikte resultaten op lange termijn vast te houden.

3. **Verbeterd Zelfinzicht en Zelfvertrouwen**: Door de coaching krijg je beter inzicht in je eigen gedrag, gedachten en emoties. Dit verhoogt je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, waardoor je betere keuzes maakt die in lijn zijn met je doelen en waarden.

4. **Hoger Algemeen Welzijn**: Naast fysieke verbeteringen zul je ook een hoger algemeen welzijn ervaren. Dit omvat een verbeterd gevoel van innerlijke rust, tevredenheid en een positievere kijk op het leven.

5. **Persoonlijke Groei en Empowerment**: Het traject biedt je de tools en kennis om zelfstandig verder te gaan met je gezondheids- en leefstijldoelen. Dit empowerment-aspect zorgt ervoor dat je na het coachingtraject zelf de regie houdt over je gezondheid.

Elk coachingtraject bij JDV Coaching wordt op maat gemaakt, rekening houdend met jouw unieke situatie en doelen, zodat je de resultaten bereikt die echt belangrijk zijn voor jou.

Bij JDV Coaching is de aanpak van voedingscoaching grondig en persoonlijk afgestemd, gericht op het ondersteunen van jouw unieke gezondheids- en levensdoelen. Hier is wat je kunt verwachten van het coachingtraject op het gebied van voeding:

1. **Gedetailleerde Voedingsanalyse**: We beginnen met een uitgebreide beoordeling van je huidige voedingspatronen en -gewoontes. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van waar verbeteringen mogelijk zijn en wat al goed werkt.

2. **Persoonlijk Voedingsplan**: Op basis van de anamnese en jouw persoonlijke doelen, zoals gewichtsverlies, spieropbouw, energieverbetering, of het managen van gezondheidsaandoeningen, ontwikkelen we een op maat gemaakt voedingsplan. Dit plan houdt rekening met je voorkeuren, levensstijl en eventuele dieetbeperkingen.

3. **Educatie over Voeding**: Je ontvangt grondige informatie over voedingsstoffen, hoe je etiketten leest, en hoe verschillende voedingsmiddelen je lichaam beïnvloeden. Dit educatieve aspect is essentieel om je te helpen geïnformeerde keuzes te maken en de effecten van voeding op je lichaam te begrijpen.

4. **Praktische Tips en Tools**: Van recepten die passen binnen je voedingsplan tot strategieën voor het omgaan met uit eten gaan en sociale gelegenheden. Ik voorzie je van de nodige hulpmiddelen om je nieuwe eetgewoontes naadloos in je dagelijks leven te integreren.

5. **Voortdurende Ondersteuning en Aanpassingen**: Voedingsgewoonten veranderen niet van de ene op de andere dag. Daarom bied ik continue ondersteuning, waaronder regelmatige check-ins en de mogelijkheid om je voedingsplan aan te passen op basis van je voortgang en feedback. Dit zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en op koers blijft richting je doelen.

6. **Focus op Duurzame Verandering**: Als de situatie erom vraagt kan het wenselijk zijn om in het begin de aandacht te richten op een strenger beperkt voedingspatroon waar veel minder calorieën zullen worden genuttigd om de vetvoorraden flink aan te spreken. Dit word op dusdanige wijze gedaan dat het ook goed vol te houden is. Maar zodra er een substantieel deel van het gewicht verloren is richt de coaching zich op het ontwikkelen van gezonde, duurzame eetgewoonten die je voor de rest van je leven kunt onderhouden.

Dit alles vormt een uitgebreid en effectief voedingscoachingtraject, ontworpen om jou te helpen je gezondste zelf te worden en te blijven.

Nee, het is zeker niet noodzakelijk om naar de sportschool te gaan om gezonder te worden. Bij JDV Coaching begrijpen we dat iedereen uniek is en verschillende voorkeuren en mogelijkheden heeft als het gaat om fysieke activiteit. Hier zijn enkele alternatieve manieren om je gezondheid te verbeteren zonder een sportschool:

1. **Thuisoefeningen**: Er zijn talloze effectieve oefeningen die je thuis kunt doen met minimale of geen uitrusting. Denk aan lichaamsgewichtoefeningen zoals push-ups, sit-ups, squats, en yoga. Deze kunnen helpen om je kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te verbeteren.

2. **Buitenactiviteiten**: Activiteiten zoals wandelen, joggen, fietsen, of zwemmen zijn uitstekende manieren om fit te blijven. Ze bieden niet alleen fysieke voordelen, maar kunnen ook je mentale gezondheid verbeteren dankzij de tijd die je in de natuur doorbrengt.

3. **Sporten en Spellen**: Meedoen aan sporten zoals tennis, badminton, of teamspellen zoals voetbal of basketbal kan zowel leuk als gezond zijn. Deze activiteiten verbeteren niet alleen je fysieke conditie, maar ook je sociale interacties.

4. **Gebruik maken van kleine kansen voor beweging**: Kleine veranderingen, zoals vaker de trap nemen, wandelpauzes nemen tijdens je werk, of fietsen naar de winkel, kunnen allemaal bijdragen aan een gezondere levensstijl.

5. **Aangepaste fitnessroutines**: Als je specifieke doelen of beperkingen hebt, kan ik je helpen bij het ontwikkelen van een aangepast fitnessprogramma dat je thuis of in je lokale omgeving kunt uitvoeren, zonder dat je een sportschool nodig hebt.

Het belangrijkste is om een vorm van fysieke activiteit te vinden die je leuk vindt en die je regelmatig kunt en wilt doen. Consistentie is de sleutel tot gezondheid, niet noodzakelijk de locatie waar je oefent. Bij JDV Coaching ondersteunen we je bij het vinden en onderhouden van een fysieke activiteit die past bij jouw levensstijl en voorkeuren.

Absoluut, bij JDV Coaching ben je aan het juiste adres om je sportprestaties naar een hoger niveau te tillen, zelfs als je al op hoog niveau sport. Hier is hoe we dat samen kunnen aanpakken:

1. **Geavanceerde Voedingsstrategieën**: Voeding speelt een cruciale rol in sportprestaties. We zullen je huidige voedingspatroon evalueren en optimaliseren voor prestatieverbetering, herstel en energiemanagement. Dit kan betekenen dat we specifieke aanpassingen maken voor jouw trainingsschema, wedstrijdvoorbereidingen en herstelperioden.

2. **Specifieke Trainingsplannen**: Op basis van je sport en persoonlijke doelen kunnen we je trainingsschema aanpassen om je fysieke en technische vaardigheden te verbeteren. Dit omvat krachttraining, conditieverbetering, en techniekspecifieke oefeningen.

3. **Aanpassingen op basis van feedback en resultaten**: Sport op hoog niveau vereist een dynamische aanpak. We zullen jouw programma continu aanpassen op basis van feedback, wedstrijdresultaten en andere relevante gegevens om ervoor te zorgen dat het steeds aan jouw evoluerende behoeften voldoet.

Met deze veelzijdige en diepgaande aanpak ben je goed gepositioneerd om je prestaties te verbeteren en je sportieve doelen te bereiken. Samen kunnen we zorgen voor die cruciale verbeteringen die het verschil maken op topniveau.

Bij JDV Coaching benadrukken we de effectiviteit en efficiëntie van onze trainingen, vooral als het gaat om krachttraining. Mijn programma’s zijn gebaseerd op de principes van High Intensity Training (HIT), waardoor je vaak niet meer nodig hebt dan tweemaal per week 30 minuten, of zelfs tweemaal 20 minuten voor sommige cliënten, om significante resultaten te zien.

1. **Geconcentreerde Workouts**: De trainingen zijn kort maar intensief. Dit zorgt ervoor dat elke sessie maximaal effectief is. De High Intensity Training principes waarop de workouts zijn gebaseerd, zorgen ervoor dat langere sessies niet alleen overbodig zijn, maar zelfs contraproductief kunnen zijn.

2. **Optimalisatie van Tijd**: We waarderen je tijd en richten ons daarom op trainingen die de grootst mogelijke impact hebben in de kortst mogelijke tijd. Dit maakt het makkelijker om je trainingen in te passen in een drukke agenda, zonder in te boeten aan kwaliteit of resultaat.

3. **Focus op Herstel**: Met de intensiteit van de workouts is voldoende hersteltijd essentieel. Dit zorgt ervoor dat je lichaam zich kan herstellen en sterker kan worden. Het respecteren van deze herstelperiodes is cruciaal om overtraining te voorkomen en optimale resultaten te behalen.

4. **Balans en Duurzaamheid**: Het doel van het programma is niet alleen om je fysieke prestaties te verbeteren, maar ook om een duurzaam en evenwichtig trainingsschema te handhaven dat je gezondheid en welzijn op lange termijn ondersteunt.

5. **Geïntegreerde Benadering**: Naast de fysieke training omvat je programma ook aspecten van voeding en levensstijl, die allemaal bijdragen aan je algehele prestaties en gezondheid.

Dit zorgt voor een trainingsprogramma dat niet alleen effectief is in termen van tijd en resultaten, maar ook veilig en afgestemd op je individuele behoeften. Het is ontworpen om je sterker te maken en je welzijn te verbeteren, zonder je schema te overbelasten.

Zeker, zelfs als je al veel ervaring hebt met trainen in de sportschool, kan JDV Coaching nog steeds van grote waarde zijn voor jou. Hier zijn enkele manieren waarop ik je kan helpen om je training naar een hoger niveau te tillen:

1. **Geavanceerde Technieken en Strategieën**: Met jouw ervaring als basis kunnen we direct duiken in meer geavanceerde trainingstechnieken en -strategieën. Dit kan variëren van progressieve overbelasting en periodisering tot specifieke technieken die gericht zijn op jouw persoonlijke trainingsdoelen of het overwinnen van plateaus.

2. **Verfijning van Vorm en Techniek**: Zelfs ervaren sporters kunnen baat hebben bij een frisse blik op hun techniek en uitvoering. Ik kan helpen om je vorm te verfijnen, wat kan leiden tot betere prestaties en verminderd risico op blessures.

3. **Persoonlijke Feedback en Aanpassingen**: Door samen te werken kunnen we continu jouw programma evalueren en aanpassen op basis van jouw voortgang, feedback en veranderende doelen. Dit houdt je trainingen uitdagend en effectief.

4. **Nutritionele Optimalisatie**: Voeding speelt een cruciale rol in het behalen van sportieve prestaties. We kunnen jouw dieet finetunen om ervoor te zorgen dat het je trainingsinspanningen optimaal ondersteunt, of dit nu voor spieropbouw, vetverlies of algemene gezondheid is.

5. **Mentale en Psychologische Ondersteuning**: Ik kan je ook ondersteunen in het ontwikkelen van een sterke mentale houding die nodig is om consistent te blijven en jezelf te pushen in de sportschool, wat essentieel is voor langetermijnsucces.

6. **Nieuwe Perspectieven en Innovaties**: Als coach blijf ik op de hoogte van de laatste trends en onderzoeken in de fitnessindustrie. Dit betekent dat ik je kan voorzien van de nieuwste inzichten en innovaties die je misschien zelf nog niet hebt verkend.

Door deze benaderingen kan ik zelfs zeer ervaren sporters zoals jij helpen om hun prestaties te verbeteren, hun doelen sneller te bereiken en hun algehele trainingservaring te verrijken.

In het coachingprogramma van JDV Coaching bied ik geen ‘kant-en-klare’ menu’s aan in de traditionele zin, omdat elk voedingsplan aangepast is aan de individuele behoeften, doelen, en voorkeuren van elke cliënt. Hier zijn enkele aspecten van het voedingsadvies dat je kunt verwachten:

1. **Gepersonaliseerde Voedingsplannen**: In plaats van standaardmenu’s te geven, werk ik samen met jou om een voedingsplan te ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw lichaam, leefstijl en gezondheidsdoelen. Dit betekent dat het plan rekening houdt met je persoonlijke smaakvoorkeuren, eventuele voedselallergieën of intoleranties, en je dagelijkse routine.

2. **Flexibiliteit en Variatie**: Het doel is om je te voorzien van een voedingsstrategie die niet alleen effectief is, maar ook haalbaar en plezierig op de lange termijn. Dit betekent flexibele maaltijdopties die je kunt aanpassen op basis van je eigen voorkeuren, zodat je niet vastzit aan strikte menu’s die snel kunnen gaan vervelen.

3. **Educatieve Componenten**: Je leert over voeding, hoe je gezonde keuzes kunt maken en hoe je zelf maaltijden kunt samenstellen die bijdragen aan jouw gezondheidsdoelen. Dit onderwijsaspect stelt je in staat om zelfstandig gezonde eetgewoonten te ontwikkelen en te onderhouden.

4. **Ondersteuning en Aanpassingen**: Gedurende het traject zul je regelmatige feedback en aanpassingen ontvangen op je voedingsplan, gebaseerd op je voortgang en eventuele veranderingen in je levensstijl of doelen.

Deze benadering zorgt ervoor dat je niet alleen de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt om je gezondheid en welzijn te ondersteunen, maar ook de kennis en vaardigheden opdoet om op de lange termijn gezonde keuzes te blijven maken.

Personal Training Leeuwarden

Wacht niet langer en laat mij je helpen het beste uit jezelf te halen

Te hoge bloedsuikerspiegels, cholesterolproblemen, gewrichtsklachten, vermoeidheid, slapeloosheid, slecht libido etc zijn bijna altijd de symptomen van een slechte leefstijl. 

Dit heeft niet alleen tot gevolg dat je energiepeil vaak te wensen overlaat, maar je concentratievermogen neemt daardoor ook af. 

Het is nog niet te laat. Je kunt altijd weer leren hoe dankbaar je lichaam je zal zijn indien je het goed behandelt.

Door je lijf weer in balans te brengen zal het niet alleen ontdaan worden van onnodige ballast, maar zal je in veel gevallen ook niet afhankelijk meer hoeven te zijn van medicatie om je bloeddruk, cholesterol en bloedsuiker (diabetes type 2) onder controle te houden.

Door mijn bijna 20 jaar ervaring als personal trainer, voedingsdeskundige en vitaliteitscoach, heb ik al vele mensen mogen begeleiden naar een gezonder leven.

Door de aandacht puur op jouw persoonlijke situatie en doelstelling(en) te richten kan ik een programma voor jou  maken dat je in staat stelt om in 8 weken een gezond gewicht te behalen en te behouden met vele fysieke en mentale bonusvoordelen als bijwerkingen. 

Mijn specialiteit is het met beleid omgooien van deze leefstijl in 8 weken, zodat je dat niet alleen voelt, maar ook terug zult zien in de spiegel. 

Het volgen van mijn coachings-programma is een investering die zich ruim uitbetaalt in resultaten van onschatbare waarde. 
Laat deze kans niet liggen en kies voor het toevoegen van meer leven aan je jaren!

Waaruit bestaat mijn programma?

Slimme Trainingen

Mijn programma werkt aan je kracht, conditie en souplesse. Verwacht geen trainingen om je bezig te houden, maar gerichte persoonlijke oefeningen die voortdurend worden getest naar de belangrijkste principes voor een sterker, fitter, sexier en vooral gezonder lijf.

Voeding is leven

I am text block. Click edit button to change this text.

Mindset

I am text block. Click edit button to change this text.

Consultants

I am text block. Click edit button to change this text.

Art direction

I am text block. Click edit button to change this text.

Investors

I am text block. Click edit button to change this text.

Wat ik eerst accepteerde als ouderdomsklachten, zie ik nu als signalen waarvan de meesten omgekeerd kunnen worden. Mijn gewrichten, mijn vermoeidheid, mijn kortademigheid. Ik had er allemaal last van en ze belemmerden me bij mijn dagelijkse activiteiten. Na 4 weken coaching voelt mijn lijf al veel soepeler aan en voel ik me veel fitter. Ik had niet gedacht dat voeding zo belangrijk was. Nu weet ik wel beter.
Herman, 58 jaar
Mijn gezondheid was steeds meer achteruit gegaan. Door mijn overgewicht ervoer ik klachten als hoge bloeddruk, hoofdpijn, en vermoeidheid. Na 12 weken met jelle te hebben gewerkt is mijn bloeddruk een gezonde 120/75. Mijn hoofdpijn behoort tot het verleden en ik heb meer energie dan ik ooit nog had durven dromen.
Joyce, 46 jaar
Ik kan me overdag veel beter concentreren, mijn hoofdpijnen zijn sterk afgenomen, mijn knieën en onderrug geven me nauwelijks nog klachten. Dit had ik veel eerder moeten doen.
Mario, 61
Jelle begeleidde mij met een programma dat ik thuis kon doen omdat ik geen tijd (meer, nog geen zin) om naar de sportschool te gaan. Door wekelijks slechts 32 minuten bezig te zijn met dit programma, hou ik nu veel meer tijd over om andere dingen te doen. Eerst was ik sceptisch, maar al na 2 weken zal en voelde ik al resultaat. Erg prettig om te ervaren dat een sterker lijf ook op mijn leeftijd nog mogelijk is.
De wekelijkse check-ins waren voor mij erg belangrijk als stok achter de deur.
John, 58
Ik dacht altijd dat ik minstens 4 dagen per week naar het fitnesscentrum moest om slanker te worden. Ook geloofde ik altijd dat slanker worden moeilijker ging naarmate ik ouder wordt. Na Jelle's ontnuchterende coaching ben ik nu slechts 2 keer per week aan het fitnessen. Door vooral op mijn leefstijl te coachen kon ik mijn voedingspatroon veranderen waardoor eindelijk mijn gewicht er vanaf vloog. Ik kan de 40 plus coach van harte aanbevelen.
Wieteke, 44 jaar
‘Ik kon wel wat spiermassa gebruiken, maar had geen zin om naar de sportschool te gaan. Door simpele oefeningen en de verplichting tot het verstrekken van feedback kon er worden ingegrepen in training en voeding. Ik ben zeer tevreden.’
Rob, 42
Ik koos een half jaar geleden voor het online coachingprogramma voor 8 weken en heb er geen moment spijt van gehad. Het was hard werken. Niet zozeer fysiek want ik sportte juist te hard bleek na Jelle zijn analyse. Ik moest op dat vlak een stapje terug doen, maar merkte al snel dat ik beter herstelde en weer zin kreeg in sporten. Ook sliep ik beter door en hierdoor had ik overdag weer meer energie. Als ondernemer kon ik het waarderen dat Jelle zijn manier van coachen vooral ontnuchterend werkte. Hij is heel praktisch ingesteld en dat maakte de zaken waar ik aan moest werken gemakkelijker. Ik heb vooral geleerd voor mezelf te denken en dat heel veel van mijn overtuigingen op het gebied van fitness en voeding niet klopten. Ik ben 8 kilo vet verloren, heb meer spiermassa en krijg alleen maar complimenten. Dank Jelle!
Ruud, 44
‘Wij hebben PT groepstraining gedaan vlak voor onze vakantie en dit is ons uitstekend bevallen. Lekker buiten sporten in onze eigen woonomgeving. Met z´n vieren kregen we eenmaal per week een pittige les en daarnaast opdrachten mee om thuis te doen. Hoewel de meesten van ons het niet echt deden om af te slanken is dit toch gebeurd. Ons hoor je dus niet klagen. Tot slot was het voor ons belangrijk dat Jelle uiterst sympathiek is als personal trainer en toch streng kon zijn waar het nodig was. Alleen maar complimenten!’
Jan, Gea, Ineke en Gerbrand

Mijn coaching verreist een blanco mindset t.a.v. voeding en beweging. Het resultaat van mijn coaching is altijd een slanker, fitter, sterker, sexier en vooral gezonder lijf in 8 weken!

JDV Coaching 2004 (alle rechten voorbehouden)

-info@jdvcoaching.nl
-KVK 76354075