fbpx

coaching

PLantbased Coaching voor het drastisch verbeteren van je gezondheid, prestaties en je spiegelbeeld!

 • Voel jij je veel ouder dan je biologische leeftijd?
 • Doe je aan topsport, maar zoek je op plantbased voedingsgebied nog verbetering?
 • Zijn je cholesterolwaarden te hoog?
 • Is je bloeddruk te hoog?
 • Zijn je suikerwaarden verontrustend?
 • Heb je last van je gewrichten?
 • Kan je je de laatste tijd steeds moeilijker concentreren?
 • Heb je het te druk om te sporten?
 • Heb je al vele diëten geprobeerd?
 • Heb je geen zin (meer) in de sportschool omdat het je weinig tot niets heeft opgeleverd?
 • Heb je regelmatig last van snaai-aanvallen of vreetbuien?
 • Ben je de hele dag moe en heb je voortdurend het gevoel dat je de controle kwijt raakt?
 • Weet je niet meer wie of wat je moet geloven in je zoektocht naar een slanker, gezonder, sexier en vooral leuker leven?

#1 BODY TRANSFORMATIONS

#2 PLANTBASED SPORT PERFORMANCE COACHING

#3 HET TOEVOEGEN VAN MEER LEVEN AAN JE JAREN

Jouw succes begint met slechts één actie

Wat je doelstelling ook is, je behaalt hem sneller met mijn unieke coachings-methode

#1 Doelstelling

#2 Plan van aanpak

#3 Feedback

mindset

De fundering van elk succesvol programma. Verandering begint met het volledig overtuigd zijn van het behalen van je doelstellingen. Mijn coaching-methode draait om samenwerking. Het gaat om jouw gezondheid, jouw spiegelbeeld en/of jouw sportprestaties, maar succes wordt alleen behaald als je 100% achter al de van jouw gevraagde acties staat

voeding

Geen dieet, geen korte termijngerichte oplossingen. Ik leer je hoe belangrijk voeding voor optimale gezondheid is. Samen werken we minimaal 30 dagen aan een voedingspatroon dat bij jou past.

Beweging

Sportschool of toch liever thuis trainen? Wat je ook kiest, de programma's van JDV Coaching zijn kinderlijk simpel en geven maximaal resultaat

Jelle de Vries JDV Online Coaching PLantbased

Jelle de Vries

53, Founder JDV Coaching

-Vitaliteitscoach -Voedingsdeskundige (plantbased) -Personal Trainer -LAPT Knock-Out Trainer

Ruim 30 jaar ervaring in het toepasssen van effectieve beweging en voeding, waardoor een drastische verbetering van fysieke en vaak ook mentale zichtbaar en voelbaar zal zijn

Jaren ervaring
0 +
Klanten begeleid
0 +
Jaren Plant-Based
0 +

Train With Experts

MEET THE TRAINERS

commit to health and fitness

challenge yourself. take it to the next level.

Personal training Leeuwarden
Personal training Leeuwarden

IK BEN OP ZOEK NAAR 25 MENSEN DIE BEREID ZIJN OM DE STRIJD AAN TE GAAN MET HUN SLECHTE LEEFSTIJL DOOR MIDDEL VAN EEN UNIEK COACHINGSPROGRAMMA.
90 DAGEN LANG WORDT JE DOOR MIJ GECOACHED IN JE MINDSET EN JE GEWOONTEN, WAARDOOR JE EINDELIJK DE RESULTATEN KRIJGT DIE JE VERDIENT.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Voor iedereen die woonachtig is in Leeuwarden is er nu begeleiding aan huis, bedrijf, outdoor of op een andere locatie in de stad. Simpel gezegd betekent dat dat ik je in je eigen vertrouwde omgeving zal helpen om snel en effectief van je klachten/problemen af te komen binnen een samen te bespreken traject. Niet alleen voelen mensen zich meer op hun gemak in hun eigen omgeving, maar kan er tijdens het traject ook meteen op allerlei praktische zaken worden ingehaakt die zeer belangrijk zijn voor het behalen van resultaat

 

HEB JE DE SPORTSCHOOL ECHT NODIG?

In een sportschool kun je op een fantastische manier werken aan je lijf. Er staan toestellen en losse gewichten om sterker te worden, om fitter te worden of een combinatie van beide. 

Ik heb de afgelopen 30 jaar veel sportscholen aan de binnenkant gezien om aan het effect te twijfelen. 

Maar niet iedereen wil naar een sportschool rijden, een parkeerplaats zoeken, omkleden in een drukke kleedkamer om zich vervolgens minstens een uur in het zweet te werken in een nog drukkere sportzaal die je nu eenmaal moet delen met andere sporters die net als jij fitter en sterker willen worden. 

Ondanks dat er steeds meer sportscholen zijn in Leeuwarden zien veel mensen door het bos de bomen niet meer. De begeleiding is er niet of nauwelijks aanwezig dus hoe weet je nu precies wat je het beste kunt gaan doen of beter nog: wat je er beter kunt laten om resultaten te krijgen?

Verreweg de meeste mensen die gewicht moeten verliezen om gezonder te worden zijn helemaal (nog) niet gebaat bij het sporten in een sportschool. Zij zijn beter af met een andere aanpak die in hun eigen omgeving kan plaatsvinden. 

Ik kijk naar wat er voor jou mogelijk is en leer je hoe je wél moet trainen voor resultaat indien je al in een sportschool bezig bent. Zeker in de Low Budget centra komen meer en mensen erachter dat ze toch wel wat meer sturing zouden willen hebben, meer feedback willen ontvangen of ze wel goed bezig zijn. 

Het is dan heel aantrekkelijk om weinig te betalen, maar als je niet weet wat je aan het doen bent behaal je én je doelstellingen niet én kun je ook nog eens tegen een slepende blessure aanlopen en dat is wel het laatste dat je wilt. 

 

WAAROM ALLE DIËTEN MAAR EVEN WERKEN

laten we er niet om heen draaien. Om slanker te worden dien je minder te eten dan je verbruikt aan energie. Dat hoef ik je niet te vertellen. Alle diëten, ongeacht welke, gaan uit ook van dit principe. Van Atkins, tot Sonja Bakker en van Weight Watchers tot het Keto dieet. 

Laat je niet wijsmaken dat er geheime methoden zijn om (sneller) af te vallen want die zijn er niet. 
Alle methoden, bedoeld om je slanker te maken, zetten ze in op een lagere calorie-inname om zo je lijf te dwingen gebruik te maken van het vet dat je de afgelopen jaren hebt opgespaard door meer te eten/drinken dan je verbruikt.  

De meeste mensen willen maar wat graag iets aan hun (over)gewicht doen en een dieet lijkt dan de oplossing. Zoveel mensen zoveel diëten, zo lijkt het vaak, maar is dat wel zo?
Waarom lijkt het ene dieet het andere weer tegen te spreken en waarom hebben alle diëten wel altijd korte termijn resultaten, maar zelden lange termijn resultaten? 

Als voedingsdeskundige benader ik de rol van voeding en het effect ervan op het lichaam altijd wetenschappelijk en als gevolg daarvan volgt een nuchtere en logische aanpak van jouw probleem. 

Hierdoor heb ik voor velen de basis gecreëerd voor lange termijn succes in mijn coaching. Je volgt dus ook nooit een streng of eenzijdig dieet, maar een bewezen aanpak die aansluit op wat je nodig hebt op de momenten dat je het ook echt nodig hebt. 

 

STRESS, HEEFT DAT ECHT ZOVEEL INVLOED?

Het ervaren van werkdruk, relatieproblemen, prestatiedruk (extern en of intern) of het verlies van iets of iemand waar je geen controle over hebt gaat je niet in de koude kleren zitten en vroeg of laat uit dit zich in fysieke klachten. 

Iedereen reageert anders op bovenstaande situaties en daarom is er ook voor niemand een algemeen advies of aanpak. Als hier niet meteen aan gewerkt wordt gaat dit al snel het behalen van je doelstellingen in de weg staan. Sterker nog, dit is de reden dat je bent waar je nu bent. 

De manier waarop je omgaat met de minder leuke zaken die je in het leven kunt tegenkomen of de manier waarop je jezelf onnodige druk oplegt is een cruciale factor in het verkrijgen van een slanker, strakker, veerkrachtiger en vooral een gezonder lijf. 

Het spreekt dan ook voor zich dat mijn aanpak om jou te helpen gericht zal zijn om je anders tegen veel zaken aan te laten kijken zodat je veel meer veerkracht zult ontwikkelen zodat je op jou beurt kunt focussen op de dingen die echt belangrijk voor jou en je doelstellingen zijn en afstand doet van wat deze doelstellingen kan saboteren. 

 

DE KRACHT VAN PLANTAARDIGE VOEDING IS AL MEERDERE MALEN BEWEZEN

Forks over Knives, What the Health, The Game Changers… 

Al deze documentaires hebben allemaal twee dingen gemeen met elkaar: 
1) Ze laten zien dat het weglaten van dierlijke voeding beter is voor je gezondheid en je prestaties juist kunnen verbeteren. 
2) Je vindt ze allemaal op Netflix.

Zelf heb ik mijn lijf al weer bijna 6 jaar ontzien van dierlijke voeding en ik kan alleen maar zeggen dat ik wilde dat ik het eerder had gedaan. 

Als voedingsdeskundige heb ik uiteraard het voordeel dat ik weer hoe ik mijn behoefte (energie en voedingsstoffen) moet invullen.

Ook weet ik steeds beter een keus te maken uit alle heerlijke alternatieven die er beschikbaar zijn voor vlees, kip, vis, eieren en zuivel. 

Laat je niet wijsmaken dat het weglaten van dierlijke voeding je zwakker maakt of juist ziek. 

Dat gebeurt alleen wanneer je, net zoals bij een voedingspatroon waar je wel dierlijke voeding eet, niet eet naar wat je nodig hebt. 

Hoe goed je ook traint of beweegt, als je niet eet naar je behoefte kom je heel snel in de problemen. 

Steeds meer mensen weten me te vinden die de “Switch” willen maken naar een voedingspatroon dat rekening houdt met duurzaamheid, dieren respecteert en klaar zijn om zelf te ervaren wat een plantaardig voedingspatroon met je lichaam kan doen. 

Als deze aanpak je afschrikt en je niet openstaat voor een andere manier van eten, ben ik niet de coach voor jou die jou kan helpen met de klachten die je nu ervaart als gevolg van je (over)gewicht en je huidige manier van eten. 

Maar besluit dit pas nadat je één of meerdere van bovenstaande documentaires hebt gezien. 
Voor atleten raad ik “The Game Changers” aan.

Als je niet of nauwelijks aan sport doet is “What the Health” een betere keuze. 

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden naar wat het voor jou kan doen neem dan contact met me op via onderstaand formulier. 

Ik heb al vele mensen succesvol mogen helpen die nooit meer achterom kijken. 

 

Voeding

Geen dieet, geen korte termijngerichte oplossingen. Ik leer je hoe belangrijk voeding voor optimale gezondheid is. Samen werken we minimaal 30 dagen aan een voedingspatroon dat bij jou past.

Beweging

Ontdek hoeveel lichaamsbeweging je werkelijk nodig hebt. Beweging is goed voor je, maar hoe weet je wat bij jou past en waar je lijf het meest behoefte aan heeft? Samen gaan we op zoek naar jouw ideale beweegprogramma. Met of zonder sportschool.

Mindset

Wilskracht? Motivatie? Leer wat er daadwerkelijk nodig is om je gezondheid te verbeteren. Teveel programma's slaan hier de plank mis en laat dit nou net de belangrijkste factor zijn voor blijvende resultaten.

Ervaringen

Mijn gezondheid was steeds meer achteruit gegaan. Door mijn overgewicht ervoer ik klachten als hoge bloeddruk, hoofdpijn, en vermoeidheid. Na 6 weken met jelle te hebben gewerkt is mijn bloeddruk een gezonde 120/75. Mijn hoofdpijn behoort tot het verleden en ik heb meer energie dan ik ooit nog had durven dromen.
Joyce, 46 jaar
Wat ik eerst accepteerde als ouderdomsklachten, zie ik nu als signalen waarvan de meesten omgekeerd kunnen worden. Mijn gewrichten, mijn vermoeidheid, mijn kortademigheid. Ik had er allemaal last van en ze belemmerden me bij mijn dagelijkse activiteiten. Na 6 weken coaching voelt mijn lijf al veel soepeler aan en voel ik me veel fitter. Ik had niet gedacht dat voeding zo belangrijk was. Nu weet ik wel beter.
Herman, 58 jaar
Ik kan me overdag veel beter concentreren, mijn hoofdpijnen zijn sterk afgenomen, mijn knieën en onderrug geven me nauwelijks nog klachten. Dit had ik veel eerder moeten doen.
Mario, 61
Ik dacht altijd dat ik minstens 4 dagen per week naar het fitnesscentrum moest om slanker te worden. Ook geloofde ik altijd dat slanker worden moeilijker ging naarmate ik ouder wordt. Na Jelle's ontnuchterende coaching ben ik nu slechts 2 keer per week aan het fitnessen. Door vooral op mijn leefstijl te coachen kon ik mijn voedingspatroon veranderen waardoor eindelijk mijn gewicht er vanaf vloog. Ik kan het 6 weken programma van harte aanbevelen.
Wieteke, 44 jaar

Nieuwsgierig geworden?

personal training, coaching leeuwarden

Vraag een vrijblijvend advies aan!

Keep In Touch

JDV Coaching
KVK: 76354075
info@jdvcoaching.nl