fbpx

SNELLER - EFFECTIEVER - BETAALBAAR

-Hoe zou je het vinden om weer eens wat langer tevreden voor de spiegel te staan?
-Hoe zou je het vinden om je bloeddruk en te hoge suikerwaarden sterk te verbeteren?
-Zou het niet geweldig zijn als je op hoge leeftijd gezond en vitaal met je (klein)kinderen het leven kunt delen?
-Zou je willen afstappen van het onzinverhaal dat ouderdom nu eenmaal met gebreken komt?

-Ervaar jij één of meerdere van de volgende klachten: lage rugpijn, nekpijn, -kortademigheid, weinig energie, niet goed kunnen concentreren, verstoorde bloedwaarden (suiker en of cholesterol), hoge bloeddruk, hoofdpijnen etc?
-Heb je ooit wel eens afslankpillen of afslankshakes gehad in de hoop blijvend slank te worden?
-Zou je niet gewoon lekkerder in je vel willen zitten, meer structuur en rust in je leven willen brengen en dit te doen met minimale inzet? 

.

Motivatie mindset JDV Online Coaching Leeuwarden
 

Dan ben jij de perfecte kandidaat voor mijn 8 weken durende online coachingsprogramma voor blijvende resultaten. Dus niet alleen maar snelle resultaten, maar ook leren hoe je je resultaten kunt vasthouden!

Heb je wel eens een personal trainer of diëtist ingeschakeld die slechts gespecialiseerd was in training of voeding?
Hoewel personal training geweldig kan zijn om een effectievere trainingssessie te voltooien, mis je de belangrijkste ondersteuning op andere noodzakelijke gebieden in je leven om een aantal serieuze en succesvolle veranderingen aan te brengen in je levensstijl.

Wanneer je op alle gebieden buiten het fitnesscentrum wordt geholpen om sterke gewoonten te ontwikkelen heb is de kans vele malen groter dat deze op de lange termijn zullen blijven hangen. ‎‎

Met Online Coaching krijg je dus eigenlijk heel veel meer – en voor een heel stuk minder geld dan alleen een training van een personal trainer.

Wanneer je kiest voor online coaching pas ik mijn coaching bijna altijd aan aan JOUW ritme – hoe hectisch ook.‎

Mijn doel is behaald als jij het gevoel hebt dat beweging en voeding eindelijk samen komen in je leefstijl en je hierdoor je doelstelling sneller behaald.

‎Ik ga je helpen om de obstakels in je leven te identificeren die je ware potentieel om deze doelen te bereiken belemmeren.

Van daaruit bedenken we samen een plan en ‎‎ik zal er bij elke stap/aanpassing zijn om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je je eraan houdt‎‎.

Tijdens het proces zal je de vaardigheden, gewoonten en discipline ontwikkelen die nodig zijn om de resultaten te behalen die je verdient!‎

Mijn adviezen met betrekking tot voeding en training zijn ontnuchterend, praktisch en vooral wetenschappelijk onderbouwd.

Want waar anderen de laatste hype lijken te volgen en hele voedingsgroepen minimaliseren of zelfs weglaten, houd ik me liever bezig met wetenschappelijk bewezen methodes en probeer ik me afzijdig te houden van trends die keer op keer in een ander jasje terug lijken te komen.

Het gevolg is een ontnuchterend advies dat altijd gericht is op het individu en werkt voor het individu.

Veel diëten zorgen ervoor dat je gewicht verliest, maar kijken niet naar de juiste verhouding spiermassa en vetmassa. En laat die eerste massa nu de belangrijkste zijn als het gaat om vitaal ouder worden, je prestaties verbeteren, meer energie ervaren en er uitzien zoals je er uit wilt zien.

Je gezondheid, prestaties en uiterlijk veranderen is altijd een individueel proces en dient daarom ook zo gediagnosticeerd en begeleid te worden.

Minder eten, meer bewegen en meer van deze standaardadviezen kun je dan ook verwachten bij de meeste conventionele specialisten en afslankstudio’s.

Dat er meer moet gebeuren wordt maar al te vaak vergeten en is de oorzaak van het hele jojo effect en dit leidt alleen maar tot mislukking.

ERVARINGEN

Wat ik eerst accepteerde als ouderdomsklachten, zie ik nu als signalen waarvan de meesten omgekeerd kunnen worden. Mijn gewrichten, mijn vermoeidheid, mijn kortademigheid. Ik had er allemaal last van en ze belemmerden me bij mijn dagelijkse activiteiten. Na 4 weken coaching voelt mijn lijf al veel soepeler aan en voel ik me veel fitter. Ik had niet gedacht dat voeding zo belangrijk was. Nu weet ik wel beter.

Herman, 58 jaar

Mijn gezondheid was steeds meer achteruit gegaan. Door mijn overgewicht ervoer ik klachten als hoge bloeddruk, hoofdpijn, en vermoeidheid. Na 8 weken met Jelle te hebben gewerkt is mijn bloeddruk een gezonde 120/75. Mijn hoofdpijn behoort tot het verleden en ik heb meer energie..

Joyce, 46 jaar

Het wordt tijd om je vertellen wat mijn coaching voor je kan doen. 

-Snel vetverlies
-Verbetering van je libido
-Verlaging van hoge bloeddruk
-Verlaging van hoge cholesterolwaarden
-Voegt meer leven toe aan je jaren
-Natuurlijke versterking van je immuunsysteem
-Effectieve aanpak van diabetes type II

Ik weet het, het klinkt te mooi om waar te zijn dat bovenstaande situaties stuk voor stuk verbetert kunnen worden, maar vergeet niet dat verreweg de meeste klachten waar je nu mee te maken hebt of kunt krijgen, zijn ontstaan door een slechte leefstijl.

Zonder uitzondering heb ik gezien dat het coachen op één gebied geen oplossing biedt voor een lang en gelukkiger leven. Door mijn opleidingen en vooral veel ervaring met diverse mensen kan ik met recht zeggen dat er weinig mensen zijn die ik niet kan helpen zichzelf te verbeteren. 

Coachingsgebieden

1) Leefstijl
2) Voeding
3) Beweging
-Eventueel voedingssupplementen waar nodig (denk aan vitaminen/mineralen aanvulling, maar ook bijvoorbeeld proteïnesuppletie bij (top) sporters) wanneer dat nodig is. 

De tijd die ervoor staat om goede gewoonte aan te leren zodat ze net zo gewoon aan zullen voelen als het poetsen van je tanden is per persoon verschillend, maar uit ervaring weet ik dat een leerproces van 8 weken het beste werkt.
Succesvolle veranderingen in de bovenstaande coachingsgebieden zijn dus bij de meeste mensen binnen 8 weken al te voelen en te zien. Bovendien heb ik je dan ook geleerd op welke knopjes je moet drukken bij jezelf om het voortaan zelf te kunnen.
Mijn taak als coach zit er dan op.

Ik kan me overdag veel beter concentreren, mijn hoofdpijnen zijn sterk afgenomen, mijn knieën en onderrug geven me nauwelijks nog klachten. Dit had ik veel eerder moeten doen.

Mario, 61

Ik dacht altijd dat ik minstens 4 dagen per week naar het fitnesscentrum moest om slanker te worden. Ook geloofde ik altijd dat slanker worden moeilijker ging naarmate ik ouder wordt. Na Jelle's ontnuchterende coaching ben ik nu slechts 2 keer per week aan het fitnessen. Door vooral op mijn leefstijl te coachen kon ik mijn voedingspatroon veranderen waardoor eindelijk mijn gewicht er vanaf vloog. Ik kan deze manier van coaching dan ook van harte aanbevelen.

Wieteke, 44 jaar

Hoe gaat online coaching in zijn werk? 

Na een uitgebreide leefstijl analyse pak ik alle in het oog springende oorzaken aan, die het gevolg zijn van hoe je nu voelt en hoe je vindt dat je er uit ziet.
Ook kijk ik of je wel geschikt bent voor mijn 8 weken programma.
De vragenlijst die je hier onderaan de pagina ziet staan zal dat uitwijzen. 

Nogmaals, mijn aanpak wordt nogal eens “anders” genoemd, maar als je altijd blijft doen wat je hebt gedaan of wat de meeste mensen doen, zal je krijgen wat je al had. 

Wat mag je verwachten zodra een samenwerking tot stand is gekomen? 

-Leefstijlanalyse
-Wekelijkse Check-ins (dit is jouw stok achter de deur)
-Coaching op maat
-Onbeperkt E-mail contact

‘Ik kon wel wat spiermassa gebruiken, maar had geen zin om naar de sportschool te gaan. Door simpele oefeningen en de verplichting tot het verstrekken van feedback kon er worden ingegrepen in training en voeding. Ik ben zeer tevreden.’

Rob, 42 jaar

WAT IS JE INVESTERING VOOR EEN GEZONDER, EFFECTIEVER EN STRAKKER LIJF?

JDV Online Coaching Leeuwarden

Als je klaar bent om een blijvende verandering aan te brengen in je leefstijl neem je vandaag nog contact met me op voor meer informatie.‎ 

JDV Coaching 2004 (alle rechten voorbehouden)

JDV Coaching
Joksedam 7
8918 BX Leeuwarden

-info@jdvcoaching.nl
-KVK 76354075