fbpx

Home – English

There is a reason why you are here

I can help you improve your health and wellbeing dramatically!

Is this you?

 • Do you feel much older than your biological age?
 • Are your cholesterol levels too high?
 • Do you suffer from high blood pressure?
 • Are your sugar levels much higher than they supposed to be?
 • Are your joints bothering you?
 • Do you find it difficult to concentrate and focus for longer periods of time lately?
 • Are you to busy to exercise?
 • Have you tried to many diets that brought you right back where you were? (and sometimes even heavier)
 • Are you experiencing regularly bouts of food cravings or binge eating?
 • Are you tired all day long and constantly feel that you are losing control?
 • Do you no longer know who or what?
 • Are you searching for a leaner, healthier, sexier and above all more enjoyable life lately?
Jelle de Vries, de 40 plus Leeuwarden online coach

Ik kan jou helpen om hiermee af te rekenen

Ik geloof namelijk niet in ouderdomsklachten die in verreweg de meeste situaties te voorkomen en zelfs om te draaien zijn.

In combinatie met voldoende lichaamsbeweging, en op elke leeftijd toepasbaar laat ik je ervaren hoeveel er nog mogelijk is.

Hierdoor blijft er meer tijd en energie over om weer allerlei andere leuke dingen te ondernemen. 

Door middel van mijn persoonlijk coachingstraject, waarbij we ook telefonisch contact hebben,  leer ik je wat een paar simpele aanpassingen in je leefstijl en je overtuigingen, met je gezondheid kunnen doen.

Accepteer NOOIT dat je door ouder te worden steeds minder zult kunnen en dat je je klachten voor lief zult moeten nemen.

Het kan echt anders.

Jelle de Vries

Jelle de Vries Plantbased Healing Specialist

Health & Wellness Coach
-HBO Voedingsdeskundige sinds 2010
-Gecertificeerd Personal Trainer sinds 2004
-Ruim 25 jaar ervaring in de Health &Wellness industrie

E: info@jelledevries.online

Voeding

Geen dieet, geen korte termijngerichte oplossingen. Ik leer je hoe belangrijk voeding voor optimale gezondheid is. Samen werken we minimaal 30 dagen aan een voedingspatroon dat bij jou past.

Beweging

Ontdek hoeveel lichaamsbeweging je werkelijk nodig hebt. Beweging is goed voor je, maar hoe weet je wat bij jou past en waar je lijf het meest behoefte aan heeft? Samen gaan we op zoek naar jouw ideale beweegprogramma. Met of zonder sportschool.

Mindset

Wilskracht? Motivatie? Leer wat er daadwerkelijk nodig is om je gezondheid te verbeteren. Teveel programma's slaan hier de plank mis en laat dit nou net de belangrijkste factor zijn voor blijvende resultaten.

Ervaringen

Wat ik eerst accepteerde als ouderdomsklachten, zie ik nu als signalen waarvan de meesten omgekeerd kunnen worden. Mijn gewrichten, mijn vermoeidheid, mijn kortademigheid. Ik had er allemaal last van en ze belemmerden me bij mijn dagelijkse activiteiten. Na 4 weken coaching voelt mijn lijf al veel soepeler aan en voel ik me veel fitter. Ik had niet gedacht dat voeding zo belangrijk was. Nu weet ik wel beter.
Herman, 58 jaar
Mijn gezondheid was steeds meer achteruit gegaan. Door mijn overgewicht ervoer ik klachten als hoge bloeddruk, hoofdpijn, en vermoeidheid. Na 12 weken met jelle te hebben gewerkt is mijn bloeddruk een gezonde 120/75. Mijn hoofdpijn behoort tot het verleden en ik heb meer energie dan ik ooit nog had durven dromen.
Joyce, 46 jaar
Ik kan me overdag veel beter concentreren, mijn hoofdpijnen zijn sterk afgenomen, mijn knieën en onderrug geven me nauwelijks nog klachten. Dit had ik veel eerder moeten doen.
Mario, 61
Ik dacht altijd dat ik minstens 4 dagen per week naar het fitnesscentrum moest om slanker te worden. Ook geloofde ik altijd dat slanker worden moeilijker ging naarmate ik ouder wordt. Na Jelle's ontnuchterende coaching ben ik nu slechts 2 keer per week aan het fitnessen. Door vooral op mijn leefstijl te coachen kon ik mijn voedingspatroon veranderen waardoor eindelijk mijn gewicht er vanaf vloog. Ik kan de 40 plus coach van harte aanbevelen.
Wieteke, 44 jaar

Wat kan ik voor jou doen?


  Jelle de Vries Online Coach