fbpx

Ervaar De Vele Voordelen Van AAN HUIS COACHING

Personal training aan huis Leeuwarden

Als jij (weer) in shape wil komen zonder strenge diëten en zonder daarvoor naar de sportschool te hoeven gaan, en als jij gezonder wilt worden en meer energie wilt hebben om de dag door te komen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Als jouw personal coach kom ik bij jou thuis en leer ik je hoe je met eenvoudige oefeningen en slimme voeding gewicht kunt verliezen, spiermassa kunt opbouwen en je gezondheid aanzienlijk kunt verbeteren. 

Hoe zit het met de trainingen? Zijn dit typisch personal training sessies? 
Je krijgt alle materialen die je nodig hebt om thuis te kunnen trainen, en ik begeleid je tweemaal per maand om je voortgang te bespreken en eventuele obstakels te overwinnen.

Veel trainers laten je wekelijks onder hun begeleiding trainen, sommige zelfs meerdere malen per week, maar dat is onnodig duur en zeker niet effectiever.

Ontnuchterend

Ik geloof dat het coachen aan huis om je te leren hoe eenvoudig het is om slanker te worden zonder extreme fitness sessies en/of strenge eenzijdige diëten, de meest effectieve manier is om resultaten waar je tevreden mee bent te behalen.

Als je eenmaal mijn methode hebt leren kennen wordt het behalen van je doelstelling ineens kinderlijk eenvoudig. 

Al na twee coachingssessies weet je al zoveel meer, kun je steeds vaker zin van onzin onderscheiden die er wordt verspreid op Mr Google en de social media, en zie en voel je al direct resultaat.

Fitness ouderen JDV Online Coaching
JDV Coaching Online Training

Flexibel

Ik kom bij jou thuis op een tijd die voor jou werkt en samen maken we een programma dat past bij jouw leven en wat je er voortaan mee wilt gaan doen. Je hoeft niet naar een drukke sportschool te gaan en je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een vrije machine.

Je kunt trainen op een moment dat het jou uitkomt en op je eigen tempo.

Wat nog meer? 
Een ander voordeel van coaching bij jou thuis is dat het uiteraard gerichter en veel persoonlijker is dan een standaard fitnessprogramma.

 

Minder = Meer

Ik stel altijd een minimale hoeveelheid oefeningen voor jouw doelen en lichaamstype samen. De oefeningen zijn gericht op het sterker maken van je lijf, je houding te corrigeren en klachten in het dagelijks leven te voorkomen.
Zo krijg je de aandacht en motivatie die je nodig hebt om te slagen.

Maar dat is nog niet alles. Wat betreft het bereiken van een gezonde levensstijl, geloof ik sterk in het coachen op leefstijlgewoonten.

Dit is veel effectiever dan het simpelweg uitschrijven van een dieet of alleen het volgen van een beweegprogramma.

Training aan huis JDV Coaching
Jelle de Vries Personal Coach Leeuwarden

Elk dieet werkt....tijdelijk.

Wanneer je een dieet volgt, moet je jezelf vaak restricties opleggen en dat kan leiden tot frustratie, hongergevoelens en een gebrek aan motivatie om door te gaan.

Bij een beweegprogramma kun je weliswaar fysiek actiever worden, maar het kan lastig zijn om dit vol te houden wanneer je er alleen voor staat.

Als personal coach kan ik je helpen bij het veranderen van jouw levensstijlgewoonten op een manier die bij jou past, zodat je een gezonde relatie met eten en beweging ontwikkelt.

Lange termijn denken

Hierdoor krijg je meer energie en voel je je beter, zowel fysiek als mentaal.

Door te werken aan jouw leefstijl, in plaats van alleen op een dieet of beweegprogramma te focussen, zal je op de lange termijn een blijvende verandering kunnen maken.

Mijn programma is ontworpen om jou te helpen een gezonde leeftijl te ontwikkelen en gewicht te verliezen met behulp van eenvoudige oefeningen en slimme voeding.
En het beste is, je hoeft niet naar de sportschool en je hoeft jezelf absoluut niet uit te hongeren om blijvend slanker te worden

vegan tonijn salade JDV Coaching leeuwarden
online coach

Hoe gaan we dit doen?

Ik kom 8 weken lang elke week bij jou thuis, niet alleen om je te trainen, maar om een diepgaande begeleiding te bieden. Ons doel is niet alleen om je fysiek sterker en gezonder te maken, maar ook om te begrijpen wat jouw doelstellingen in de weg kan staan en hoe we die obstakels kunnen overwinnen.

Elke week zal ik jouw vooruitgang nauwlettend volgen en bespreken. Samen zullen we bekijken wat goed gaat, waar er ruimte is voor verbetering en hoe we jouw aanpak kunnen aanpassen om de gewenste resultaten te bereiken. Deze persoonlijke, wekelijkse betrokkenheid is de sleutel tot ons succesvolle coachingtraject.

Onze holistische benadering omvat niet alleen training, maar ook voeding, levensstijl, emotioneel welzijn en zelfs hoe je omgaat met stress. Al deze aspecten zijn met elkaar verbonden en spelen een cruciale rol in het bereiken van jouw doelen

Uiteindelijk is het in ieders belang om zelfstandig verder te kunnen en na 8 weken kun je dat ook!

Kies voor coaching aan huis!
Bereik je fitnessdoelen vanuit het comfort van je eigen huis: Profiteer van persoonlijke begeleiding en aangepaste trainingsprogramma’s die specifiek zijn ontworpen om aan jouw behoeften en doelstellingen te voldoen. Geen behoefte aan een sportschoolabonnement of reistijd, want je kunt gemakkelijk thuis trainen.

Eet gezonder en voel je geweldig: Samen ontwikkelen we een persoonlijk voedingsplan dat is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren en doelen. Leer welke voedingsmiddelen je energie geven, je metabolisme stimuleren en je helpen om een gezonde levensstijl te behouden. Deze aanpak alleen al is zeer ontnuchterend.

Verander je levensstijl voor blijvende resultaten: Werk samen met een ervaren personal trainer die je niet alleen helpt om je fitnessdoelen te bereiken, maar ook om positieve veranderingen in je levensstijl aan te brengen. Ontdek hoe je gezonde gewoonten kunt opbouwen die je in staat stellen om op lange termijn een actief en gebalanceerd leven te leiden.

 

Veel persoonlijke aandacht gaat uit naar de start van je transformatie, maar de kracht van mijn coaching is dat je me steeds minder vaak nodig zult hebben. 

 

Bij een gemiddelde personal trainer betaal je voor de sessies en voor een beetje resultaat moet je toch al snel 2 keer per week komen opdraven zullen de meeste trainers je vertellen. Maar hoelang moet je deze sessies afnemen? Tot het doel behaald is? Tot je er zelf genoeg van hebt? 

Deze PT sessies  zijn dan overigens alleen de trainingen waar je voor betaalt want naast de trainingen is er niet tot nauwelijks tijd of ruimte voor de begeleiding die echt het verschil gaan maken, namelijk leefstijl.

Hoe ik dat weet? Ik heb zelf in het verleden op deze manier gewerkt en kwam er al snel achter dat dit niet succes was. Leefstijlcoaching is wat mensen nodig hebben, geen personal training. Realiseer je dit goed wanneer je besluit om samen te werken met mij. 
Ik ben niet je trainer, ik ben je coach.

Tijdens jouw coachingsperiode beginnen we met leefstijl en passen we de trainingen aan aan je leefstijl. Waarom? Zodat je je al snel zult realiseren dat je nooit meer terug kunt gaan naar je ongezonde leefstijl. 

Zodra je jouw resultaten gaat voelen en zien heb je dit bereikt op een manier anders dan de meeste trainers en voedingsdeskundigen je zullen vertellen.

Mijn programma bestaat daarom altijd uit een totaalpakket omdat dit veel beter werkt om blijvende resultaten te verkrijgen.

Ik wil gewoon dat je een positieve relatie met beweging en voeding opbouwt zodat het een veel kleiner deel van je toch al drukke leven gaat uitmaken dan nodig is. 

Eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek?
Uiteraard en standaard bij mijn coaching. Je kunt vrijblijvend een afspraak inplannen waar je rustig al je vragen kunt stellen en je mij en mijn methode een beetje kunt leren kennen. het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en ik neem contact met je op. 

Wat zijn de voordelen van je eigen coach die bij je thuis komt? 

Drukke kleedkamers waar je ook altijd weer op je spulletjes moet passen, zijn verleden tijd.

Niet meer minstens 2 uren kwijt voor je weer thuis bent. Met coaching aan huis kun je na een uurtje je eigen gang weer gaan. 

Met een coach die naar jou toe komt wordt niet alleen het beweeggedeelte aangepakt, maar kijk ik ook meteen naar je voeding (ja, ik kijk ook in je koelkast). Voeding is bepaalt nog steeds minstens 80% van je een gezond en strakker lijf. Negeer deze regel en blijvende resultaten zullen altijd onbereikbaar blijven.

Ik breng de materialen mee die jij nodig hebt en laat deze achter voor de trainingen waar ik niet bij ben. 

Mooie resultaten behaal je namelijk niet alleen met de juiste portie slimme beweging en een goed en persoonlijk voedingsprogramma. Nee, om ervoor te zorgen dat je over 5 jaar nog steeds goed eet en beweegt is er meer nodig. Mijn coaching zorgt daarvoor. 

Een beweegsessie kan uit vele vormen bestaan. Krachttraining zal altijd op de eerste plaats komen, maar bestaat altijd uit maximaal 5 oefeningen.

Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een leuke, maar pittige bokstraining. (maak je geen zorgen, deze vorm van boksen is erg laagdrempelig en ikzelf zal de handschoenen niet aantrekken).

Soms wordt er ook uitgeweken naar een wandelsessie (inclusief oefeningen onderweg), waarin we samen meteen wat situaties kunnen bespreken en aanpakken. 

Er leiden zoals je ziet meer wegen naar Rome en het is mijn doel om jouw de juiste routes te leren die je niet alleen maar sneller naar je doelstelling(en) brengen, maar die je daar ook houden. Gewicht verliezen is niet moeilijk, het eraf houden, daar hebben 95 van de 100 mensen moeite mee. 

Kies je voor dit programma dan komt de coach dus naar jou en wordt resultaten sneller, effectiever, maar vooral blijvend behaald vanwege het persoonlijke contact en de snellere interactie. 

Door onderstaand formulier in te vullen zet je de eerste stap naar een blijvend slanker, sterker en gezonder lijf.  

Wellicht tot snel?
Jelle de Vries
Vitaliteitscoach, Voedingsdeskundige en Personal Trainer 

Previous
Volgende

BEWEGING

Of je nu met je eigen materialen werkt die je thuis hebt staan of je gebruikt je eigen lichaam als weerstand. Je trainingsprogramma wordt altijd op maat door mij gemaakt. 

Iedereen is gebaat bij een fitter, sterker lijf. Maar wist je ook dat beweging die je lichaam regelmatig op de proef stelt, ervoor zorgt dat je tot op hoge leeftijd mobiel blijft? 
Denk dus niet dat “ouderdomsklachten” erbij horen want ik heb te vaak gezien dat wanneer aan je lichaam werkt, het je keer op keer beloond met sterkere spieren en botten waardoor je veel langer plezier uit het leven kunt halen. 

Denk overigens niet dat je zware gewichten moet gaan tillen als jouw doelstelling daar niet om vraagt. Zeker wanneer er sprake is van overgewicht gelden er andere prioriteiten. 
En voor ik het vergeet, ik neem altijd simpele materialen naar je toe die zeer effectief zijn en laat deze bij je achter voor de sessies die je als huiswerk dient te doen.

 

ETEN EN DRINKEN

Eten en drinken. We doen het allemaal. Maar zoveel verschillende mensen er zijn, zoveel verschillende voedingsgewoonten ik tegenkom.

Toch is het behalen van een gezond gewicht van 80 procent afhankelijk van goede voedingsgewoonten. Hetzelfde geldt voor het leveren van prestaties. Tijdens mijn werk met (top)sporters heb ik gezien wat een paar simpele aanpassingen in het voedingspatroon met iemands prestatie kan doen. 

Jouw energieniveau is in de eerste plaats sterk gebaat bij een lijf dat minder lichaamsvet hoeft te dragen. Ik ga je leren hoe je de eerste weken snel gewicht kunt verliezen met mijn methode en leer je hoe je je vet er blijvend af kunt houden. 

Binnen mijn programma is er ook ruimte voor een alcoholische versnapering en voedingsmiddelen die je zelden bij andere voedingsprogramma’s tegenkomt. 

De enige voorwaarde die ik stel bij al mijn cliënten is dat ze openstaan voor de kracht van plantaardige voeding. En nee, dit betekent niet dat je alleen nog maar sla en wortelen kunt eten. Ik laat je zien hoe lekker en gezond plantaardige voeding kan zijn en help je mee om je maaltijden samen te stellen. 

Previous
Volgende
Previous
Volgende

HABIT COACHING, DE KERN VAN JOUW SUCCES!

Een ongezonde leefstijl zorgt voor een ongezond lijf en uiterlijk. Daar hoef ik geen doekjes om te winden. Het tegenovergestelde is ook waar.

Mensen die er gezond(er) uit zien hebben een overwegend gezonde leefstijl. 
Een leefstijl wordt gevormd door het maken van keuzes. Deze keuzes maken we de hele dag door, vanaf het moment dat we opstaan tot het moment dat we weer naar bed gaan. 

Ze hebben betrekking op hetgeen je eet, of je al dan niet de trap pakt i.p.v. de lift, of je vandaag naar de sportschool gaat, gaat hardlopen of toch maar weer op die heerlijke bank duikt. 

Mijn coaching richt zich in de kern altijd op het herkennen van slechte gewoonten die je vroeg oud, ziek en versleten maken en het bedenken van betere gewoonten die je zullen helpen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. 

Maar dan ben je er nog niet. Mijn coaching zal je scherp houden waar dat nodig is en dat zal niet altijd gemakkelijk zijn. Stap voor stap zal je er achter komen hoe goed je aangepaste leefstijl voelt en je zult je afvragen waarom je niet eerder bent begonnen met het aanpassen van je gewoonten. 

Na 8 weken heb je alles in handen om het zelf te kunnen en heb jij de touwtjes in handen als het gaat om alles wat je wilt bereiken in je leven. 

ERVARINGEN

Wat ik eerst accepteerde als ouderdomsklachten, zie ik nu als signalen waarvan de meesten omgekeerd kunnen worden. Mijn gewrichten, mijn vermoeidheid, mijn kortademigheid. Ik had er allemaal last van en ze belemmerden me bij mijn dagelijkse activiteiten. Na 4 weken coaching voelt mijn lijf al veel soepeler aan en voel ik me veel fitter. Ik had niet gedacht dat voeding zo belangrijk was. Nu weet ik wel beter.
Herman, 58 jaar
Mijn gezondheid was steeds meer achteruit gegaan. Door mijn overgewicht ervoer ik klachten als hoge bloeddruk, hoofdpijn, en vermoeidheid. Na 12 weken met jelle te hebben gewerkt is mijn bloeddruk een gezonde 120/75. Mijn hoofdpijn behoort tot het verleden en ik heb meer energie dan ik ooit nog had durven dromen.
Joyce, 46 jaar
Ik kan me overdag veel beter concentreren, mijn hoofdpijnen zijn sterk afgenomen, mijn knieën en onderrug geven me nauwelijks nog klachten. Dit had ik veel eerder moeten doen.
Mario, 61
Jelle begeleidde mij met een programma dat ik thuis kon doen omdat ik geen tijd (meer, nog geen zin) om naar de sportschool te gaan. Door wekelijks slechts 32 minuten bezig te zijn met dit programma, hou ik nu veel meer tijd over om andere dingen te doen. Eerst was ik sceptisch, maar al na 2 weken zal en voelde ik al resultaat. Erg prettig om te ervaren dat een sterker lijf ook op mijn leeftijd nog mogelijk is.
De wekelijkse check-ins waren voor mij erg belangrijk als stok achter de deur.
John, 58
Ik dacht altijd dat ik minstens 4 dagen per week naar het fitnesscentrum moest om slanker te worden. Ook geloofde ik altijd dat slanker worden moeilijker ging naarmate ik ouder wordt. Na Jelle's ontnuchterende coaching ben ik nu slechts 2 keer per week aan het fitnessen. Door vooral op mijn leefstijl te coachen kon ik mijn voedingspatroon veranderen waardoor eindelijk mijn gewicht er vanaf vloog. Ik kan de 40 plus coach van harte aanbevelen.
Wieteke, 44 jaar
‘Ik kon wel wat spiermassa gebruiken, maar had geen zin om naar de sportschool te gaan. Door simpele oefeningen en de verplichting tot het verstrekken van feedback kon er worden ingegrepen in training en voeding. Ik ben zeer tevreden.’
Rob, 42
Ik koos een half jaar geleden voor het online coachingprogramma voor 8 weken en heb er geen moment spijt van gehad. Het was hard werken. Niet zozeer fysiek want ik sportte juist te hard bleek na Jelle zijn analyse. Ik moest op dat vlak een stapje terug doen, maar merkte al snel dat ik beter herstelde en weer zin kreeg in sporten. Ook sliep ik beter door en hierdoor had ik overdag weer meer energie. Als ondernemer kon ik het waarderen dat Jelle zijn manier van coachen vooral ontnuchterend werkte. Hij is heel praktisch ingesteld en dat maakte de zaken waar ik aan moest werken gemakkelijker. Ik heb vooral geleerd voor mezelf te denken en dat heel veel van mijn overtuigingen op het gebied van fitness en voeding niet klopten. Ik ben 8 kilo vet verloren, heb meer spiermassa en krijg alleen maar complimenten. Dank Jelle!
Ruud, 44
‘Wij hebben PT groepstraining gedaan vlak voor onze vakantie en dit is ons uitstekend bevallen. Lekker buiten sporten in onze eigen woonomgeving. Met z´n vieren kregen we eenmaal per week een pittige les en daarnaast opdrachten mee om thuis te doen. Hoewel de meesten van ons het niet echt deden om af te slanken is dit toch gebeurd. Ons hoor je dus niet klagen. Tot slot was het voor ons belangrijk dat Jelle uiterst sympathiek is als personal trainer en toch streng kon zijn waar het nodig was. Alleen maar complimenten!’
Jan, Gea, Ineke en Gerbrand

Woon je binnen de circel op de kaart? Dan komt JDV Coaching zonder extra kosten bij je aan huis. 
Buiten de cirkel is er in overleg zeker coaching mogelijk. 

JDV Coaching aan huis Leeuwarden

WAT IS JOUW INVESTERING OM ALLES TE LEREN WAT JE DE REST VAN JE LEVEN MOET DOEN OM MOOIE RESULTATEN TE KRIJGEN EN VOORAL TE BEHOUDEN?

PERSONAL COACHING AAN HUIS

699,- 8 weken (Inclusief Online Begeleiding en materiaal)
 • 1: 1 Coaching
 • In Leeuwarden e.o.
 • Altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis waar je eerst al je vragen kunt stellen. Daarna kun je beslissen of je deze fitnessreis aangaat.
 • Uitgebreide anamnese huidige leefstijl en richtingsgesprek
 • Voeding, de belangrijkste factor en waar de meeste aandacht naar uit zal gaan tijdens je traject
 • Beweging: Krachttraining, Intervaltraining, Boksen, Wandelsesssies, alles wat je nodig hebt voor jouw specifieke doelstelling wordt gebruikt.
 • Stress-management, ik help je om er meer grip op te krijgen
 • Coaching sessies aan huis, inclusief training (75 min)
 • Ik leer je de beste trainingen die je veilig, extra en dus zelfstandig naast de personal coaching sessies doet. Deze workouts nemen nooit meer dan 20 minuten in beslag, maar zijn door de methode, super effectief!
 • Habit Coaching via mijn online stappenplan voor maximale verantwoordelijkheid om veranderingen op voeding en beweging tot een succes te maken
 • Ik leer je de "minder = meer" strategie gebaseerd op jouw leefstijl. Zo wordt sporten WEL leuk en zul je geen obsessie met zowel beweging als voeding creëren.
 • Onbeperkt contact met je coach. Er is altijd die ene vraag die je graag beantwoord wil zien. Binnen 24 uur heb je er antwoord op en vaak nog sneller.
 • KORTOM: Ik ben altijd in je buurt om je te helpen eindelijk je doelstellingen te realiseren.

DUO COACHING AAN HUIS

749,- 8 weken (Inclusief Online Begeleiding en materiaal)
 • Duo Coaching
 • In Leeuwarden e.o.
 • Altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis waar je eerst al je vragen kunt stellen. Daarna kun je beslissen of jullie deze fitnessreis aangaan.
 • Uitgebreide anamnese huidige leefstijl en richtingsgesprek
 • Voeding, de belangrijkste factor en waar de meeste aandacht naar uit zal gaan tijdens jullie traject
 • Beweging: Krachttraining, Intervaltraining, Boksen, Wandelsesssies, alles wat jullie nodig hebben voor jullie specifieke doelstelling wordt gebruikt.
 • Stress-management, ik help julle om er meer grip op te krijgen
 • Coaching sessies aan huis, inclusief training (75 min)
 • Ik leer jullie de beste trainingen die jullie veilig, extra en dus zelfstandig naast de personal coaching sessies doen. Deze workouts nemen nooit meer dan 20 minuten in beslag, maar zijn door de methode, super effectief!
 • Habit Coaching via mijn online stappenplan voor maximale verantwoordelijkheid om veranderingen op voeding en beweging tot een succes te maken
 • Ik leer jullie de "minder = meer" strategie gebaseerd op jouw leefstijl. Zo wordt sporten WEL leuk en zullen jullie geen obsessie met zowel beweging als voeding creëren.
 • Onbeperkt contact met jullie coach. Er is altijd die ene vraag die julle graag beantwoord willen zien. Binnen 24 uur heb je er antwoord op en vaak nog sneller.
 • KORTOM: Ik ben altijd in jullie buurt om jullie te helpen eindelijk jullie doelstellingen te realiseren.
Nieuw!

ONLINE COACHING

299,- 8 weken
 • Lekkerder in je vel, beter presteren, genieten voor de spiegel? Kies voor dit programma en het komt allemaal naar je toe!
 • Dit programma kan ook ZONDER sportschool worden uitgevoerd!
 • Uitgebreide, realistische en transparante anamnese van huidige leefstijl en doelstelling (en). Pas hierna besluit je of je doorgaat met de coaching.
 • Voeding, beweging, stress-management, ik help je om er meer grip op te krijgen
 • Wekelijkse Check-in (Online) Dit is jouw stok achter de deur!
 • De beste oefeningen die veilig en zelfstandig kunnen worden gedaan. Train je in de sportschool? Geen probleem! Ook dan krijg je van mij de workouts die bij jou en je doelstellingen passen.
 • Habit Coaching voor maximale verantwoordelijkheid om veranderingen op voeding en beweging tot een succes te maken
 • Ik leer je de "minder = meer" strategie gebaseerd op jouw leefstijl. Zo wordt sporten wel leuk en zul je geen obsessie met zowel beweging als voeding creëren.
 • Onbeperkte Coaching. Er is altijd die ene vraag die je graag beantwoord wil zien. Binnen 24 uur heb je er antwoord op en vaak nog sneller.
 • KORTOM: Ik ben altijd in je buurt om je te helpen eindelijk je doelstellingen te realiseren. Blijvend!
MEEST GEKOZEN

Wat is je investering in een functioneler en gezonder lijf?

Leefstijl JDV Coaching
Personal Training Leeuwarden

8 Weken Aan Huis Coaching

Na 8 weken weet je alles wat je nodig hebt om op eigen kracht slank, sterk, fit en gezond te blijven
719,-
 • Uitgebreide anamnese huidige leefstijl en doelstelling(en)
 • 8 Coaching sessies aan huis (60 min)
 • Persoonlijke beweegprogramma's die naast de Personal Coaching zelfstandig kunnen worden gedaan
 • Habit Coaching voor maximale verantwoordelijkheid om veranderingen op voeding en beweging tot een succes te maken
 • Onbeperkt Whatsapp Coaching
Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij je thuis of bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

JDV Coaching 2004 (alle rechten voorbehouden)

JDV Coaching
Joksedam 7
8918 BX Leeuwarden

-info@jdvcoaching.nl
-KVK 76354075