fbpx

JDV Coaching

Plantbased Coaching voor (top) sporters

 • Waarom koolhydraten je NIET dik maken!
 • Waarom je vaak MEER kunt eten en nog steeds vet kunt verliezen!
 • Waarom MEER bewegen niet altijd beter is voor een strak en sexy lijf!
 • Waarom een plantaardige voedingspatroon de beste kansen biedt op een lang en vitaal leven
 • Waarom proteïne zo krachtig is voor al je doelstellingen

Ben je klaar om eindelijk de resultaten te zien die je verdient voor al je harde werk? Mijn (online) coaching kan jou helpen om je sportprestaties naar het volgende niveau te tillen. JDV Coaching is gespecialiseerd in het analyseren en verbeteren van sportprestaties en kan de belangrijkste factoren die nodig zijn voor herstel en succes, aanpassen aan jouw specifieke doelen en behoeften.

Het overstappen naar een overwegend plantaardig voedingspatroon kan verschillende voordelen bieden voor (top)sporters:

 1. Verbeterde gezondheid: Plantaardige voeding kan helpen bij het verlagen van het risico op chronische ziekten zoals hartziekten, diabetes type 2 en bepaalde vormen van kanker. Een gezonder lichaam kan bijdragen aan betere prestaties en een sneller herstel na trainingen.

 2. Sneller herstel: Plantaardige voeding kan ontstekingen verminderen en het immuunsysteem versterken, wat kan leiden tot een sneller herstel na intense trainingen en blessures.

 3. Verhoogde energie en uithoudingsvermogen: Plantaardige voeding, rijk aan koolhydraten, vezels en antioxidanten, kan zorgen voor een constante energietoevoer en verbeterde uithoudingsvermogen tijdens trainingen en wedstrijden.

 4. Verbeterde spijsvertering: Plantaardige voeding is over het algemeen lichter verteerbaar en kan spijsverteringsproblemen verminderen, waardoor sporters zich comfortabeler voelen tijdens trainingen en wedstrijden.

 5. Gewichtsbeheersing: Een plantaardig dieet kan helpen bij het handhaven van een gezond gewicht of het bereiken van het gewenste wedstrijdgewicht, wat belangrijk is voor sporters die hun prestaties willen optimaliseren.

 6. Betere bloedcirculatie: Plantaardige voedingsmiddelen, vooral die rijk zijn aan nitraat zoals bieten en groene bladgroenten, kunnen de bloedcirculatie verbeteren en de zuurstofopname in de spieren verhogen, wat de prestaties kan verbeteren.

 7. Milieuvriendelijkheid: Een plantaardig dieet heeft over het algemeen een lagere ecologische voetafdruk dan een dieet dat rijk is aan dierlijke producten, wat kan bijdragen aan een gevoel van morele voldoening voor sporters die begaan zijn met het milieu.

Deze unieke aanpak zorgt uiteraard voor een persoonlijke benadering en stelt je in staat om op een efficiënte manier vooruitgang te boeken. JDV coaching staat altijd voor je klaar, online, waar ook ter wereld. Dus waar wacht je nog op?

Mijn coaching richt zich op het analytisch werken met (top) sporters. Door ervoor te zorgen dat je slimme systemen toepast op het gebied van voeding en herstel worden jouw prestaties geoptimaliseerd waardoor de kans op blessures eveneens af zal nemen.  

ERVARINGEN

Herman en Joyce

Wat ik eerst accepteerde als ouderdomsklachten, zie ik nu als signalen waarvan de meesten omgekeerd kunnen worden. Mijn gewrichten, mijn vermoeidheid, mijn kortademigheid. Ik had er allemaal last van en ze belemmerden me bij mijn dagelijkse activiteiten. Na 4 weken coaching voelt mijn lijf al veel soepeler aan en voel ik me veel fitter. Ik had niet gedacht dat voeding zo belangrijk was. Nu weet ik wel beter.
Herman, 58
Mijn gezondheid was steeds meer achteruit gegaan. Door mijn overgewicht ervoer ik klachten als hoge bloeddruk, hoofdpijn, en vermoeidheid. Na 8 weken met Jelle te hebben gewerkt is mijn bloeddruk een gezonde 120/75. Mijn hoofdpijn behoort tot het verleden en ik heb meer energie.
Joyce, 46

JDV coaching voor effectievere en duurzamere resultaten!

Een voedingsplan, een trainingsplan, een andere manier van eten. Geen van deze belangrijke pijlers staan los van elkaar en worden dan ook nooit los van elkaar afgenomen bij JDV Coaching.  Binnen 12 weken leer ik je de gebruiksaanwijzing van je eigen lijf nog beter kennen en weet je op elk moment op welke knoppen je moet drukken om (weer) resultaten te zien en te behouden. 

beweging

We werken samen aan een beweegplan dat niet alleen nu voor je gaat werken, maar over 5 jaar nog steeds zijn vruchten af zal werpen. Krachttraining zal daarin nooit ontbreken en cardio zal een andere rol spelen dat je zult verwachten. 
Wil je (nog) niet de stap naar het fitnesscentrum maken? Geen probleem!
Je kunt namelijk met je eigen lichaam als weerstand eventueel aangevuld met  materialen die je al ter beschikking hebt of waarin ik zal adviseren. 

 

plantbased voeding voor (top)sporters

Geen dieet, geen korte termijngerichte oplossingen. Ik leer je hoe belangrijk voeding voor optimale gezondheid is. Na een uitgebreide vragenlijst werk ik samen met jouw feedback aan een plant-based voedingspatroon dat op je lijf geschreven is en dat gegarandeerd verantwoord is.

ondersteuning en feedback

Tijdens jouw transformatie is ondersteuning van cruciaal belang. Gelukkig ben ik er om je te helpen bij elk aspect van deze veranderingen, zowel fysiek als mentaal. Hoewel we vaak denken dat we het alleen kunnen kan het prettig zijn om iemand in je buurt te hebben die je positief aanzet tot meer in de gym en daarbuiten en je feliciteert met je successen. Maar soms heb je ook iemand nodig die je een duwtje in de rug geeft en moeilijke gesprekken met je voert wanneer dat nodig is. En dat is waar ik binnenkom.

Met wekelijkse diepgaande voortgangscontroles, periodieke feedback calls, onbeperkt mail contact, zorg ik ervoor dat jij alle hulp krijgt die je nodig hebt. 

 

(online) coaching

Met online coaching heb je een ervaren online coach tot je beschikking met ruim 25 jaar aan ervaring,  We werken samen via e-mail, zodat je geen wekelijkse belofte hoeft toe te voegen aan je al drukke schema. We zorgen ervoor dat je op koers blijft met je doelen.  Mijn klanten zijn succesvol in andere gebieden van hun leven. Ze zouden het zelf allemaal kunnen uitzoeken, maar hun tijd is te waardevol en ze geven er de voorkeur aan belangrijke beslissingen op gebied van voeding en training  in handen te leggen van een ervaren professional.

meer ervaringen

Mario en Wieteke

Ik kan me overdag veel beter concentreren, mijn hoofdpijnen zijn sterk afgenomen, mijn knieën en onderrug geven me nauwelijks nog klachten. Dit had ik veel eerder moeten doen.
Mario, 61
Ik dacht altijd dat ik minstens 4 dagen per week naar het fitnesscentrum moest om slanker te worden. Ook geloofde ik altijd dat slanker worden moeilijker ging naarmate ik ouder wordt. Na Jelle's ontnuchterende coaching ben ik nu slechts 2 keer per week aan het fitnessen. Door vooral op mijn leefstijl te coachen kon ik mijn voedingspatroon veranderen waardoor eindelijk mijn gewicht er vanaf vloog. Ik kan deze manier van coaching dan ook van harte aanbevelen.
Wieteke, 44

Meld je aan

Na het invullen van het applicatieformulier kan ik bepalen of we een goede match zijn om samen te werken. klik hier voor de voorwaarden

Voldoe je aan de voorwaarden?

Prima! Dan kunnen we aan de slag met je doelstelling(en)

Meten = weten!

Elke 14 dagen gaan we evalueren om op koers te blijven of om deze zonodig te wijzigen. 

JDV Coaching, de beste investering om je lijf beter te laten presteren en vitaal ouder te worden!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation

crossfit course

outdoor training
with Our epecial 10% off

Sed vitae placerat metus. In interdum, tellus ac efficitur dapibus, lectus turpis fermentum libero, eu sollicitudin quam lorem sit amet orci.

wie is je coach?

nog meer ervaringen

Rob en Matthias

‘Ik kon wel wat spiermassa gebruiken, maar had geen zin om naar de sportschool te gaan. Door simpele oefeningen en de verplichting tot het verstrekken van feedback kon er worden ingegrepen in training en voeding. Ik ben zeer tevreden.’
Rob, 42
'Ik ging traplopen altijd uit de weg omdat mijn knieën daar niet blij van werden. Mijn gewicht hielp daar uiteraard ook niet bij. Ik was lid van diverse sportscholen, maar er werd me altijd verteld dat ik minstens 3 keer in de week aan de bak moest. Nu weet ik dat dat onzin is en heb ik meer bereikt met 1-2 maal per week. Ik ben bijna 14 kilo kwijtgeraakt, maar heb volgens Jelle ook zeker spieren opgebouwd. Niet alleen ben ik heel tevreden hoe ik er nu uitzie, maar ga ik de trap niet meer uit de weg. De trainingen waren zeker niet gemakkelijk, maar door de mentale opdrachten die ik kreeg heb ik geleerd ze te omarmen en ze te zien als investeringen voor mijn pensioen. Het beste van het 12 weken programma was dat Jelle me heeft geleerd hoe ik mijn resultaten vast kan houden.
Matthias, 51

wat leer ik je in 12 weken?

————————————————

JDV Coaching Online Training

mindset

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Jelle de Vries Personal Coach Leeuwarden

krachtraining

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Jelle de Vries Personal Coach Leeuwarden

voeding

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Testimonials

Wat ik eerst accepteerde als ouderdomsklachten, zie ik nu als signalen waarvan de meesten omgekeerd kunnen worden. Mijn gewrichten, mijn vermoeidheid, mijn kortademigheid. Ik had er allemaal last van en ze belemmerden me bij mijn dagelijkse activiteiten. Na 4 weken coaching voelt mijn lijf al veel soepeler aan en voel ik me veel fitter. Ik had niet gedacht dat voeding zo belangrijk was. Nu weet ik wel beter.
Herman, 58
Mijn gezondheid was steeds meer achteruit gegaan. Door mijn overgewicht ervoer ik klachten als hoge bloeddruk, hoofdpijn, en vermoeidheid. Na 8 weken met Jelle te hebben gewerkt is mijn bloeddruk een gezonde 120/75. Mijn hoofdpijn behoort tot het verleden en ik heb meer energie..
Joyce, 46

extra services

Vestibulum ante ipsum primis sit amet

Jelle de Vries personal trainer leeuwarden online coach

indoor
class

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer at ex ipsum. Donec ultricies nulla.

Jelle de Vries personal trainer leeuwarden online coach

outdoor activities

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer at ex ipsum. Donec ultricies nulla.

artur-rutkowski-61567-unsplash.jpg

cooking
lessons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer at ex ipsum. Donec ultricies nulla.

victor-freitas-570027-unsplash.jpg

Lift
routine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer at ex ipsum. Donec ultricies nulla.

personalized
training

Achive your goals faster

‘Ik kon wel wat spiermassa gebruiken, maar had geen zin om naar de sportschool te gaan. Door simpele oefeningen en de verplichting tot het verstrekken van feedback kon er worden ingegrepen in training en voeding. Ik ben zeer tevreden.’
Rob, 42
'Ik ging traplopen altijd uit de weg omdat mijn knieën daar niet blij van werden. Mijn gewicht hielp daar uiteraard ook niet bij. Ik was lid van diverse sportscholen, maar er werd me altijd verteld dat ik minstens 3 keer in de week aan de bak moest. Nu weet ik dat dat onzin is en heb ik meer bereikt met 1-2 maal per week. Ik ben bijna 14 kilo kwijtgeraakt, maar heb volgens Jelle ook zeker spieren opgebouwd. Niet alleen ben ik heel tevreden hoe ik er nu uitzie, maar ga ik de trap niet meer uit de weg. De trainingen waren zeker niet gemakkelijk, maar door de mentale opdrachten die ik kreeg heb ik geleerd ze te omarmen en ze te zien als investeringen voor mijn pensioen. Het beste van het 12 weken programma was dat Jelle me heeft geleerd hoe ik mijn resultaten vast kan houden.
Matthias, 51

cardio training

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

CROSSFIT
CLASSES

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Fat burning
training

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

TRAINING features

Boxing Gloves

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

Punching Bags

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

crossfit Rope

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

Elite Headgear

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

BicyclE ride

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

nutrition class

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque

Testimonials

Satisfaction that speaks

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.
Lara Peters​
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam
Ana Winter
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam
Aaron Hendrick

personal & group ServiceS

Nothing Feels As Good As Being Fit

Aliquam suscipit felis a arcu laoreet congue. Habeo nemore appellantur eu usu putant adolescens consequuntur ei, mel tempor consulatu voluptaria. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Elit luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Aliquam suscipit felis a arcu laoreet congue. Habeo putant adolescens consequuntur.

tracking

In quis dui ornare, sodales enim nec

Video afspelen

nutrition

In quis dui ornare

Video afspelen

Fat burning

Fat burning technique trining

Video afspelen

fat burning training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Jelle de Vries personal trainer leeuwarden online coach
Jelle de Vries Personal Coach Leeuwarden

REVOLUTIONARY cardio training

In hac habitasse platea dictumst. 

personalized
training

Achive your goals faster

Better results

Vestibulum ante ipsum primis sit amet justo elit faucibus orci luctus ultrices posuere cubilia Curae.

HEALTHY NUTRITION

Vestibulum ante ipsum primis sit amet justo elit faucibus orci luctus ultrices posuere cubilia Curae.

PProgressive Training

Vestibulum ante ipsum primis sit amet justo elit faucibus orci luctus ultrices posuere cubilia Curae.

6 months Fitness Course

Start working on your body today, and with our individual fitness program, already in 90 days you will see a totally different girl in the mirror.

investeer met maximaal rendement

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo

Online Coaching

€ 347

/12 weken
Coaching aan Huis

€ 997

/12 weken

JDV Coaching 2004 (alle rechten voorbehouden)

-info@jdvcoaching.nl
-KVK 76354075