fbpx

Bedankt!

Fantastisch dat je de eerste stap hebt gezet naar een gezonder en gelukkiger leven met het Dynamic Health Journey-programma! Je hebt zojuist een belangrijke beslissing genomen die je leven zal transformeren.

Wat nu?

1. Vul het leefstijlanalyseformulier in:
Om je optimaal te kunnen coachen, is de volgende stap het invullen van het leefstijlanalyseformulier. Dit geeft mij een volledig beeld van je huidige leefstijl en doelstellingen, zodat ik je persoonlijke begeleiding kan bieden die precies bij jou past. 

2. Persoonlijke begeleiding:
Na het invullen van het formulier start jouw reis met een uitgebreide en realistische anamnese. Ik analyseer je voeding, beweging, en stressmanagement om een effectief plan op te stellen dat bij jouw leven past.

3. Wekelijkse check-ins:
Elke week hebben we een verplichte online check-in. Dit is jouw stok achter de deur en mijn kans om je voortgang te monitoren en bij te sturen waar nodig. Zo blijf je altijd op de juiste weg naar je doelstellingen.

4. Persoonlijke workouts:
Je krijgt van mij de beste oefeningen, veilig en effectief, ongeacht of je in de sportschool traint of thuis. Daarnaast leer je de “minder = meer” strategie voor een gebalanceerde aanpak zonder obsessies.

5. Onbeperkte coaching via e-mail:
Heb je een vraag? Stel hem gerust! Ik ben altijd bereikbaar via e-mail en geef binnen 24 uur antwoord, zodat je nooit vastloopt.

6. Toegang tot het online educatieplatform:
Leer zin van onzin te onderscheiden en begrijp waarom je doet wat je doet. Dit versnelt je leerproces en je resultaten.

Met het Dynamic Health Journey-programma heb je nu alle tools en begeleiding om zichtbare veranderingen te zien – zowel in de spiegel als in je algehele gezondheid. Zet de volgende stap en vul nu het leefstijlanalyseformulier in. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw doelen te realiseren!

Bedankt voor je vertrouwen!

Met sportieve groet,

Jelle de Vries
JDV Coaching