fbpx

High Performance plantbased coaching

'Kom in de beste vorm van je leven, snel en effectief!'

- Jelle de Vries (54) eigenaar JDV Coaching, vitaliteitscoach, personal trainer en (plantbased)voedingsdeskundige

Om je lichaam en je prestaties te verbeteren heb je 3 dingen nodig: richting, ondersteuning, en iemand die je verantwoordelijk houdt

Online coaching is een effectieve en snelle manier om je spiegelbeeld en je gezondheid te verbeteren. In tegenstelling tot personal training biedt het nog meer flexibiliteit, ondersteuning en vooral resultaat!

Door mijn ruim 20 jaar ervaring in het veld heb ik inmiddels een werkzame coachingmethode ontwikkeld. Een zeer belangrijke pijler hierin is dat ik je verantwoordelijk houd voor jouw specifieke en persoonlijke acties die je moet ondernemen voor blijvende resultaten. 

Ook jij kunt nu ervaren hoe het voelt om een gezond gewicht behalen en te behouden op een manier die je geen enkele moeite zal kosten om het in je dagelijkse leven te kunnen implementeren. 

JDV Online Coaching

Succesvol, omdat ik mijn cliënten niet train, maar coach!

jaren werkervaring op het gebied van bewegen, voeding en leefstijl
0 +
kilo's vet verloren door Online Coaching
0 +
gezonde kilo's spiermassa gewonnen door Online Coaching
0 +

Train With Experts

MEET THE TRAINERS

JDV Coaching

mind body and soul

MINDSET

Lorem ipsum dolor sit alor amet, cotns ekolor adip iscing elit Nulla molestie convallis convallis.

NUTRITION​

Lorem ipsum dolor sit alor amet, cotns ekolor adip iscing elit Nulla molestie convallis convallis.

EXERCISE

Lorem ipsum dolor sit alor amet, cotns ekolor adip iscing elit Nulla molestie convallis convallis.

informatie is overal, de kunst is om het op de juiste manier te implenteren

ERVARINGEN

Wat ik eerst accepteerde als ouderdomsklachten, zie ik nu als signalen waarvan de meesten omgekeerd kunnen worden. Mijn gewrichten, mijn vermoeidheid, mijn kortademigheid. Ik had er allemaal last van en ze belemmerden me bij mijn dagelijkse activiteiten. Na 4 weken coaching voelt mijn lijf al veel soepeler aan en voel ik me veel fitter. Ik had niet gedacht dat voeding zo belangrijk was. Nu weet ik wel beter.

Herman, 58 jaar

Mijn gezondheid was steeds meer achteruit gegaan. Door mijn overgewicht ervoer ik klachten als hoge bloeddruk, hoofdpijn, en vermoeidheid. Na 8 weken met Jelle te hebben gewerkt is mijn bloeddruk een gezonde 120/75. Mijn hoofdpijn behoort tot het verleden en ik heb meer energie..

Joyce, 46 jaar

Ik kan me overdag veel beter concentreren, mijn hoofdpijnen zijn sterk afgenomen, mijn knieën en onderrug geven me nauwelijks nog klachten. Dit had ik veel eerder moeten doen.

Mario, 61

Ik dacht altijd dat ik minstens 4 dagen per week naar het fitnesscentrum moest om slanker te worden. Ook geloofde ik altijd dat slanker worden moeilijker ging naarmate ik ouder wordt. Na Jelle's ontnuchterende coaching ben ik nu slechts 2 keer per week aan het fitnessen. Door vooral op mijn leefstijl te coachen kon ik mijn voedingspatroon veranderen waardoor eindelijk mijn gewicht er vanaf vloog. Ik kan deze manier van coaching dan ook van harte aanbevelen.

Wieteke, 44 jaar

‘Ik kon wel wat spiermassa gebruiken, maar had geen zin om naar de sportschool te gaan. Door simpele oefeningen en de verplichting tot het verstrekken van feedback kon er worden ingegrepen in training en voeding. Ik ben zeer tevreden.’

Rob, 42 jaar

‘Wij hebben PT groepstraining gedaan vlak voor onze vakantie en dit is ons uitstekend bevallen. Lekker buiten sporten in onze eigen woonomgeving. Met z´n vieren kregen we eenmaal per week een pittige les en daarnaast opdrachten mee om thuis te doen. Hoewel de meesten van ons het niet echt deden om af te slanken is dit toch gebeurd. Ons hoor je dus niet klagen. Tot slot was het voor ons belangrijk dat Jelle uiterst sympathiek is als personal trainer en toch streng kon zijn waar het nodig was. Alleen maar complimenten!’

Jan, Gea, Gerbrand en Ineke

Investeer nu in optimale gezondheid, betere presaties en een ander spiegelbeeld

JDV Coaching 2004 (alle rechten voorbehouden)

-info@jdvcoaching.nl
-KVK 76354075